Vučić besan zbog nameštanja u Srbiji: Pohapsićemo tu bandu iz fudbala, smeje nam se ceo svet!

 
 ≫ 
  • 78

Predsednik se oglasio posle nečasnih radnji koje iz kola u kolo vidimo u Superligi i Prvoj ligi Srbije

Srpski fudbal je poslednjih nekoliko kola postao pravi zločin nad fudbalom, nema kola u kojem nekoliko utakmica nisu pod sumnjom, koje kladionice skidaju sa svojih lista zbog sumnjihvih uplata i neverovatog pada kvota.

Napredak je recimo napravio volšebnu seriju od šest uzastopnih pobeda, pa je tako napravio seriju bolju nego Mančester Siti, PSŽ, Barselona, Real Madrid, Inter... Iz meča u meč su njihove utakmice pod lupom, a i laici vide koliko sve providno izgleda

Zbog toga se oglasio i predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, koji je najavio, kako kaže, hapšenje "fudbalske bande".

- Mnogo sam tužan kako nam izgleda završetak fudbalskog prvenstva. Mafijašku bandu iz fudbala, kojima se smeje cela Evropa i svet, sve ćemo da ih pohapsimo. Narod neka vidi da li govorim istinu, i kako će da se igra sledeće prvenstvo - naglasio je predsednik.

- I ne samo što će VAR doći sledeće godine, nego kao što sam rekao za Belivukovu grupu, i sada vam kažem tu mafijašku bandu iz fudbala, carine, sveka, sve ćemo da ih pohapsimo. Koji puštaju penale da im se smeje ceo svet. I nema veze koji funkcioner im je pomagao. To je moje novo obećanje. Pogledajte rezultate u poslednjih sedam kola. Pa, neki timovi više liče na Mančester siti i Pari Sen Žermen - poručio je Vučić.

Partizan je prethodnih dana dobro uzdrmao „slučaj Asano“, a današnji (16.00) meč protiv TSC-a ni za jedne ni za druge nema veliki takmičarski značaj, pa bismo mogli da gledamo utakmicu s dosta golova. Kvota na keca je 1,22, na GG3+ 2,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan – TSC.

Video: Komične situacije na mečevima za koje se sumnja da su namešteni

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA