Igrači Partizana se okupili povodom Velikog petka: Farbali jaja, zabavili se i poslali poruku mira

 
  • 10

Oni će pauzu povodom praznika iskoristiti za pripremu same završnice sezone

Fudbaleri Partizana uspeli su da savladaju ekipu Proletera u Novom Sadu, čime su nastavili svoj pobednički niz nakon neuspeha u večitom derbiju protiv Crvene zvezde. U dobrom raspoloženju otišli su na mali praznični odmor koji će ove godine obuhvatiti prvomajske praznike i Vaskrs.

A da su crno-beli i te kako posvećeni ovom hrišćanskom prazniku govori i poslednji video snimak, koji je objavljen na YouTube kanalu kluba, gde su se prvotimci okupili sa ciljem da ofarbaju uskršnja jaja.

Kroz akciju Aleksandra Popovića, Filipa Stevanovića, Nikole Štulića, Nemanje Jovića, Lazara Pavlovića i Marka Živkovića, igrači Partizana želeli su da pokažu kolika je važnost Velikog petka u hrišćanstvu, a takođe su na taj način želeli da pošalju poruku mira svim navijačima u našoj zemlji.

Partizan će sigurno završiti na drugom mestu na tabeli u Linglong Superligi, a ovu pauzu iskoristiće kako bi se okrepio i dodatno pripremio za završnicu, gde će pokušati da u dvoboju sa crveno-belima dođe do trofeja nacionalnog Kupa, 25. maja na stadionu “Rajko Mitić“.

Video: Sveta Marković ušao u golgetersku seriju: Novi gol Partizanovog štopera

(Telegraf.rs)

Video: Iliev treći put na poziciji sportskog direktora Partizana: Na predstavljanju obećao velike promene

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Skorpion

    30. april 2021 | 13:26

    Pa dobro, fudbal im ne ide, mozda naprave karijere u farbanju jaja.

  • Danica

    30. april 2021 | 13:47

    Živi i zdravi nam bili. Kako ste lepo rekli sve. Bog vas blagoslovio. Srećni naž praznici svima i samo vas sreća pratila. Živeli!

  • BTW

    30. april 2021 | 12:47

    Jaja za Uskrs se farbaju samo u crvenu boju!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA