Ovakav žreb i bizarnu proceduru dosad nismo videli: Zvezda domaćin finala Kupa protiv Partizana

 
 ≫ 
  • 81

Crveno-beli imali više sreće na žrebu, koji je imao interesantnu proceduru

Žrebom koji je upriličen na televiziji Arena Sport, određeno je ko će biti domaćin finala Kupa! Sreću na žrebu imala je ekipa, Crvene zvezde, čiju je kuglicu izvukao Nebojša Žugić, direktor Arena Sport televizije.

Prethodno su oba predstavnika večitih rivala promešala kuglice, kako se ne bi u pitanje dovodila regularnost žreba.

Ako je prethodno žrebanje za polufinale, koje je izazvalo buru zbog ubacivanja kuglica pred očima čoveka koji je izvlačio domaćinstvo, ovaj je urađen tako da se spreči bilo kakva sumnja.

Ipak, delovalo je malo neobično da najpre predsednik Takmičarske komisije FSS Miodrag Žuća Janković ubacuje papiriće u kuglice, zatim dolazi predstavnik Zvezde da ih promeša, potom i predstavnik Partizana i meša kuglice, pre nego što je konačno izvučeno ko će biti domaćin.

Pogledajte sve to u videu na početku teksta.

Finale Kupa je na programu 25. maja na Marakani. Zvezda je do sada osvojila 24 Kupa, dok Partizan ima 16 trofeja u najmasovnijem takmičenju u Srbiji.

(Telegraf.rs)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    29. april 2021 | 14:46

    Pa kako da igraju na jna kad je -12 ??? Ko bi normalan igrao po takvom minusu 🤔🤔🤔

  • ZALE GROBAR

    29. april 2021 | 14:30

    Najveći krivci za ovo stanje u fudbalu SNOSI NESPOSOBNA, UPRAVA PARTIZANA. Sa ovom upravom, nikada nećemo biti prvi. Sve poltroni i poslušni i.

  • Olimdar

    29. april 2021 | 15:29

    Dali je neko posumnjao da će se finale igrati negde osum na stadion Zvezde. Znate sami da je Terzić rekao pre pičetka prvenstva da uzimaju duplu krunu. Ako mogu da nameste celo prvanstvo šta je za njih par utakmica u kupu. Samo onaj ko se ne razume u fudbal i ko nije gledao zadnja prvenstva može pomisliti da će Partizan osvojiti kup. Sve će to lepo čelnici FS i funkcioneri Zvezde na čelu sa duhom dobro izanalizirati kako Zvezda da dodje do pobede u to nemoj niko da sumnja. Zato unapred Zvezdi čestitam na još jedno namešteno prvenstvo i još na namešteni kup. Da je bilo pravde Zvezda bi ispsla u polufinalu ali sudije znale šta im je rečeno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA