Najlepša sportska novinarka u Italiji na meti srpskih lopova, za pljačku koristili njen Instagram

 
 ≫ 
  • 4

Iz stana Dilete Leote odneto je preko 150.000 evra, nekoliko satova marke „roleks“, dijamanti...

Možda i najpoznatija italijanska sprotska novinarka, Dileta Leota bila je na meti pljačkaša iz Srbije. Kako prenose tamošnji mediji, dvojica lopova iz naše zemlje, kao i jedan Hrvat i Rumunka uspeli su iz njenog stana da odnesu vredan nakit sa dijamantima, kao i osam skupocenih satova marke „Roleks“ uz dizajnerske torbe.

Italijanski mediji dalje navode da je reč o „Letećoj bandi“, koju čini petoro pripadnika romske nacionalne manjine, od kojih kao što smo naveli, dvojica imaju srpsko državljanstvo. Za jednog člana nije ni jasno koje je nacionalnosti, ali ono što jeste važno je podatak da su pored skupocenosti, Dileti uspeli da ukradu i 150.000 evra koje je držala u svom stanu u kešu.

Oni su njeno kretanje pratili preko Instagram profila, na kojem je konstantno aktivna. Inače živi na devetom spratu zgrade u samom centru Milana, a lopovi su iskoristili vreme kada ona nije tu da obave filmsku pljačku.

Prethodno se u medijima spekulisalo da je u vezi sa Zlatanom Ibrahimovićem, ali se ljubav između njih dvoje po svemu sudeći ugasila. Dileta Leota je tako sada zajedno sa glumcem iz Turske, Džanom Jamanom.

Video: One mame uzdahe u kakvom god izdanju bile: Novinarke koje sportu daju posebnu čar

(Telegraf.rs)

Video: "Hvala vam": Trener Benfike stigao u Srbiju, pa poslao šmekersku poruku pred meč sa Zvezdom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA