Marković progovorio o ostanku u Partizanu: "Znaću tek na leto kakva mi je budućnost"

 
 
 ≫ 
  • 6

U obavezi sam da se javim Olimpijakosu na kraju sezone i tada ćemo pričati o planovima i šta su

Kada bi se samo ljudi u Partizanu pitali, verovatno bi podigli obe ruke da Svetozar Marković ostane u timu i naredne sezone, ali kako i nož i pogaču drži Olimpijakos, sa kojim fudbaler ima važeći ugovor, crno-beli mogu samo da se nadaju milosti Grka i promenama planova, koji bi išli na ruku i igraču i klubu iz Humske.

Odgovarajući na pitanja medija u vezi sa svojim statusom Marković napominje da po slovu ugovora o pozajmici na kraju sezone mora da se vrati u grčki klub i tek tada će saznati šta ga čega u budućnosti, da li uopšte ima prostora za pregovore sa Partizanom i šta Olimpijakos planira sa njim.

- Po ugovoru o pozajmici koji su sklopili Olimpijakos i Partizan, dužan sam na kraju sezone vratim i javim u grčki klub. Trenutno ne znam ni da li postoji mogućnost da me Partizan otkupi, kao što ne znam da li oni uopšte planiraju da me prodaju ili će me ostaviti u timu. Sve to ću saznati tek kada odem u Olimpijakos, sednem sa ljudima iz kluba i popričam o planovima za budućnost - rekao je Svetozar Marković.

Inače, u novogodišnjem intervjuu za Telegraf, trener Aleksandar Stanojević je, uz Takumu Asana, označio Svetozara Markovića kao igrača koji je najkonstantniji u ekipi crno-belih i neko ko najviše donosi otkako se vratio u Humsku.

To je svakako jasan pokazatelj da bi Stanojević voleo da defanzivac ostane u timu i za narednu sezonu, međutim, sve je u rukama Olimpijakosa, čiji čelnici su sve samo ne laki pregovarači.

Podsetimo, Svetozar Marković je u Partizan stigao iz Radnika iz Bijeljine, prošao je sve mlađe selekcije crno-belih da bi u julu 2017. godine postao profesionalac, igrač kome je predviđana svetla budućnost. Sjajno je počeo profesionalnu karijeru, ali je imao nesreću sa povredama, usled kojih je razvoj pomalo usporen, a u prvi plan je tada iskočio Strahinja Pavlović.

Prodat je grčkom Olimpijakosu leta 2019. godine za 1.500.000 evra, posle čega je prosleđen na pozajmicu u AEL Larisu, da bi se ovoga leta, na insistiranje Aleksandra Stanojevića, vratio u Humsku i potvrdio da se radi o igraču velikih kapaciteta.

Video: Partizan rešio Metalac za samo 4 minuta: Gosti se potpuno raspali, i Marković pogodio mrežu

(Telegraf.rs)

Video: Šalio se sa novinarom, pa otkrio šta je bilo sa Nedovićem: Nikad duža konferencija Sferopulosa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kursumlija

    4. april 2021 | 10:18

    Sine ti si za 3 ligu!pojma ti nemas...

  • Buca

    4. april 2021 | 12:58

    Tako ste pricali i da ce Boaci da pojede Pavlovica a mali ga stavio u dzep i dao mu cuclu da cucla.

  • Safi

    4. april 2021 | 10:58

    Pojesce te Katai ,Pavkov i Diego u sredu. 🔴⚪

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA