Ronaldova sestra besna posle Srbije: "Opljačkali su nas, stidite se svi koji prozivate Kristijana"

 
 ≫ 
  • 21

Čudno ponašanje Katie Aveiro

Katia Aveiro sestra Kristijana Ronalda stala je u odbranu svog mlađeg brata nakon skandaloznog bacanja kapitenske trake na zemlju. Da bi potom obrisala svoju objavu i zabranila pristup njenom Instagram profilu.

Srbija je uspela da osvoji bod protiv reprezentacije Portugala u drugom kolu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo. A meč je obeležio detalj iz poslednjih trenutaka utakmice.

Sudija nije priznao gol, Ronaldo je burno reagovao, bacio je traku na zemlju i želeo je napustiti teren pre kraja utakmice.

Prašina se nije spustila, a Ronaldova starija sestra, Katia Aveiro stala je u odbranu svog mlađeg brata putem svog instagram profila.

- Kristijano je simbol nacije. Portugal je opljačkan na skandalozan način, a Ronaldo je bio revoltiran tom odlukom. Lopta je prešla bar 30 centimetara gol liniju, nakon meča je krenuo u svlačionicu jer je ovo pljačka i nije vredno - pisalo je u objavi Katije, a onda se okrenula i bacanju trake.

- Besan i izrevoltiran zbog nepravde prema njegovoj otadžbini koju je toliko puta branio, grizao i grebao za nju, on je bacio traku na zemlju. Izuzetno je bio hladan, jer je on želeo da je baci sudiji u lice. Nek se srame svi oni koji prozivaju Kristijana zbog ovog čina.

Nakon ove objave i teksta, ubrzo su svi svetski mediji preneli njenu izjavu koja je naišla na negativne komentare. Nedugo zatim, Katia je obrisala objavu, a i uvela je zabranu prema kojoj niko ispod 50 godina ne može da pristupi njenom profilu!

Ako ništa drugo, Srbija će biti zahvalna Ronaldu na ovom gestu, jer će putem njegove trake pokušati da skupi novčana sredstva za lečenje malog Gavrila.

Video: Srbi nerviraju Ronalda: Marakana grmi Mesi, Mesi

(Telegraf.rs)

Video: Trener Vojvodine o najluđem meču Superlige: "Kada smo dobili onaj penal..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Oki

    30. mart 2021 | 13:43

    Jeb. tebe Mesi🤣🤣🤣

  • 534

    30. mart 2021 | 14:55

    Evo ja propadoh od sramote u zemlju što nam je Ronaldo prošli put dao gol iz ofsajda.

  • ЗБ

    30. mart 2021 | 14:19

    Које је твоје занимање ? Сестра Роналда!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA