Stanković ne kalkuliše u Kupu: "Izvešću najbolji tim"

 
  • 4

Crvena zveza dočekuje niželigaški IMT

Fudbaleri Crvene zvezde će u utorak od 16 časova dočekati IMT u okviru četvrtine finala Kupa Srbije, a očekivanja pred još jedan susret na putu do duple krune izneo je šef stručnog štaba našeg tima Dejan Stanković.

- Pre početka sezone smo postavili jasne ciljeve od kojih ne odustajemo. Na tom putu nam je i IMT, hrabra ekipa koja je dokazala da ne strepi ni od koga. Iako se takmiče rang ispod nas, rade dobre stvari, atraktivni su, ali ponavljam da znamo koji su nam ciljevi.

- Utakmica dolazi u pravom trenutku. Imali smo dane odmora, pa radili izvanredno i sada je vreme da upalimo motore i da se fokusiramo na takmičenje. Posle toga nas čeka Kruševac, potom večiti derbi - počeo je Stanković.

Otkrio je Stanković i neke detalje vezane za startnu postavu na sutrašnjem meču.

- Još uvek ne znam kojih 11 ću izvesti sutra na teren. Imamo još jedann trening danas, pa ću posle toga prelomiti i uvideti kako se ko tačno od igrača oseća, jer mi je to najvažnije. Ko god da bude igrao, to ne menja naš način, stil i zahteve. Izvešću najbolji mogući tim, bez reprezentativaca.

Detaljnije se osvrnuo i na zdravstveni bilten, pogotovo na trio koji se oporavio od korona virusa.

- Sanogo, Falko i Falćineli su dobro radili i jedini su koji nisu imali odmor. Propustili su mnogo zbog kovida, ali su sada dobro i konkurisaće za tim.

Beleže fudbaleri Crvene zvezde sjajne uspehe i u dresu nacionalnih timova koje predstavljaju.

- Znam koliko Benu znači što je napravio istorijski uspeh sa Komorima. Kanga je takođe sjajan u dresu Gabona, nemam primedbe na njegov odnos prema grupi i igri, mislim da je i on napredovao ove godine.

- Tu je i Gajić, nisam iznenađen što ima minutažu u nacionalnom timu, iako su se mnogi začudili. Njegov rast je evidentan i nadam se da će još neki fudbaler završiti na spisku selektora Stojkovića. Apropo reprezentacije Srbije, vidi se duh i energija, kao i poboljšanje u igri i na momente je to bilo fenomenalno. Ka tome treba da se teži. Selektor je imao malo vremena da sve to uklopi i siguran sam da će svakim sledećim okupljanjem to biti još bolje - zaključio je Stanković.

Video: Stanković: Svaki minut je dokazivanje da se vidi ko jeste, a ko nije za Zvezdu

(Telegraf.rs)

Video: Jago objasnio zašto je šutirao poslednji šut protiv Barselone

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zvezda ooooo

    29. mart 2021 | 18:05

    7 april -11

  • Stane

    29. mart 2021 | 20:30

    A mi cemo svi da uzivamo u neizvesnoj utakmici i praviti se da ne znamo da je IMT dat organizovanoj grupi navijaca Zvezde za obavljanje raznoraznih transakcije.

  • Draksa

    30. mart 2021 | 01:34

    Kalkulisace 7-og aprila i u finalu kupa hteo nehteo jedino tu ne pomazu ni sudije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA