≫ 

Koje su kvote da Mitrović ili Ronaldo daju gol? Najluđe ponude kladionica za meč Srbija – Portugal

Svi ljubitelji klađenja mogu da tipuju i da li ćemo videti gol iz penala, slobodnog udarca, odnosno da li će neko biti isključen na večerašnjem meču ili postići het-trik

  • 15
Aleksandar Mitrović i Kristijano Ronaldo Foto: Nikola Tomić, MN Press

Uzbuđenje je sve veće, kako se bliži subota veče. Fudbaleri Srbije osokoljeni velikom pobedom protiv Republike Irske na debiju selektora Dragana Stojkovića Piksija i startu kvalifikacija za Mundijal, žele da potvrde da su na dobrom putu da se nađu u Kataru. U Beograd stiže najveći takmac i rival sa kojim smo se toliko puta susreli kroz deset prethodnih godina – Portugal. Jasno je da neće biti lako, alai naši igrači ističu da su spremni da daju sve od sebe da obraduju naciju.

Prema ponudama kladionica, gostujući fudbaleri predvođeni Kristijanom Ronaldom jesu favoriti, pošto se njihova pobeda meri kvotom 1,85. To znači da biste na uloženih 1.000 dinara nazad dobili 850 dinara dobitka. Sa druge strane, ukoliko biste se odigrali navijački i stavili istu sumu novca na Srbiju, osvojili biste još 4.000 dinara za svoj novčanik, pošto je kvota na trijumf Srbije „ravno“ 5,00! Nerešen ishod se meri sa 3,50.

Ali, to nije jedina stvar na koju se možete kladiti, a da je vezana za večerašnji susret. Kladionica Mozzart, koja je inače i zvanični beting partner Fudbalskog saveza Srbije, pripremila je raznovrsnu ponudu, koja uključuje klađenje na to ko će postići golove na susretu, da li će neka od reprezentacija zatresti mrežu sa bele tačke, odnosno da li će neko završiti meč sa igračem manje na terenu.

Tako, ukoliko smatrate da će novi rekorder našeg nacionalnog tima, Aleksandar Mitrović uspeti da zatrese mrežu rivala, moći ćete da ugrabite solidnu kvotu koja iznosi tačno 3,00. Sasvim dobre šanse za tako nešto daju se i Dušanu Vlahoviću i Dušanu Tadiću, a prema ponudi, kvota da jedan od njih dvojice postigne gol je 4,80.

Ukoliko želite malo više da „rizikujete“, možete da se oslonite na to da će Sergej Milinković-Savić, koji blista za Lacio, odnosno Filip Kostić, koji pruža sjajne partije za Ajntraht iz Frankfurta, uspeti da savladaju golmana Portugala. Pored igrača italijanske ekipe trenutno stoji kvota 5,50, dok bi vam saigrač Luke Jovića doneo prolazak kvote od tačno 6,00.

Izuzetno interesantno je videti ko je najveći favorit da postigne gol i u ekipi Portugala. Najveća opasnost svakako vreba od Kristijana Ronalda, a kvote svakako govore u prilog tome, pošto se jedan pogodak najboljeg fudbalera Juventusa meri kvotom od samo 1,85. Neće naši odbrambeni fudbaleri smeti da ispuste iz vida ni Žoaa Feliksa za koga su kladionice odredile kvotu 3,00. U ponudi je još samo Bernardo Silva sa kvotom 4,00.

Srbija, Republika Irska Foto: Nikola Tomić

A ovu ponudu možete i da kombinujete sa tim ko će na kraju odneti pobedu na susretu, pa tako trijumf Srbije i gol Aleksandra Mitrovića donose kvotu 8,00, pobeda naše reprezentacije i pogodak Dušana Vlahovića, odnosno Dušana Tadića označiće kvotu 9,00 kao prolaznu, ukoliko se uspeh desi sa golom Sergeja Milinković-Savića upisaćemo kvotu 10,0, dok se ista stvar sa golom Filipa Kostića meri kvotom 12,0.

Kada je reč o istoj stvari kod reprezentacije Portugala, pogodak Ronalda i trijumf ove selekcije nose kvotu 3,40. Ako se u strelce upiše Žoao Feliks i gosti pobede, proći će kvota 5,00, dok bi pogodak Bernarda Silve i trijumf ekipe sa Pirinejskog poluostrva „izmerio“ kvotu 6,00.

Tu nije kraj, pa se između ostalog možete kladiti na to da li ćemo videti gol direktno iz slobodnog udarca (kvota 10,0), da li će neko postići pogodak glavom (kvota 2,50), da li će se mreža zatresti sa bele tačke (kvota 2,70), da li će neko postići het-trik na meču (kvota 13,0), te da li će sudija Dani Makeli isključiti nekoga na meču (kvota 4,00).

Sve u svemu, ponuda je bogata, a nama samo preostaje da se nadamo uspehu reprezentacije Srbije, bez obzira na to ko večeras bude zatresao mrežu. Trijumfom bi tim Dragana Stojkovića Piksija napravio ogroman korak ka putu u Katar.

SJAJNA PONUDA U MOZZARTU: Svi današnji LIVE BET tiketi, i dobitni i gubitni, na utakmice evropskih kvalifikacija za Svetsko prvenstvo ulaze u konkurenciju za veliki džekpot koji će biti isplaćen pre ponoći!

Video: Mitrović: Naša prednost timski duh, idemo na pobedu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milivoje

    27. mart 2021 | 10:25

    Ubeđen sam da će Mitrović da ga bocne. Sa kojom energijom taj dečko igra za reprezentaciju.

  • Tadmat

    27. mart 2021 | 12:00

    Veceras Ronaldo promasuje penal. Sanjao sam to. Uporno sam pokusavao u snu da mu objasnim kako se sutira.

  • Laki

    27. mart 2021 | 12:21

    Nereseno ako izvucemo,puna kapa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA