Izašle kvote za Srbija - Portugal: Ovo će samo dodatno da motiviše Piksijeve Orlove protiv Ronalda!

 
  • 24

Bukmejkeri ulogu favorita prepuštaju aktuelnim prvacima sveta

Fudbaleri Srbije u subotu od 20.45 na Marakani igraju protiv Portugalije, jedne od najjačih reprezentacija sveta u ovom trenutku!

Jasno je da ekipa u kojoj su Ronaldo, Žoao Feliks, Bruno Fernandeš, Bernardo Silva, Žota... favorit protiv možda i bilo koje reprezentacije u ovom momentu, pa je takav slučaj i protiv Srbije.

Iako nisu briljirali protiv Azerbejdžana i slavili su samo sa 1:0 i to autogolom, Portugalci u Beograd dolaze sa epitetom apsolutnog favorita, a tako procenjuju i kladionice po kvotama, a to otvara mogućnost onima koji veruju u Orlove da lepo zarade.

Kladionica Meridian za pobedu Srbije nudi kvotu od 4,80, kvota za remi je 3,25, a na pobedu Portugalije 1.78.

Reprezentacija Srbije je trenutno na prvom mestu grupe A i ovo je ujedno i direktan duel za prvo mesto između trenutnih lidera, ali i realno gledano dve najjače reprezentacije u grupi.

Dragan Stojković Piksi je svojim dolaskom doneo neke nove stvari i novu energiju, koja je mogla da se vidi u određenim momentima i protiv Irske.

Ali, ono što je najbitnije, ulio je samopouzdanje svim igračima da mogu da igraju protiv svakog i da se nikada unapred ne predaju i da veruju da mogu da pobede svakog, pa i Portugalce.

I nešto sigurnija kvota 1x takođe je prilično visoka i iznosi 1,84, kvota da će oba tima dati gol je 1,90. Interesantno je i da je oplkada za pobedu Srbije uz golove oba tima (1&gg) čak 11. Pogledajte i sve kvote kladionice Meridian za ovaj meč.

Ako se po jutru dan poznaje - imamo čemu da se nadamo i zato je važno da u svakom novom izazovu budemo uz naše “Orlove”. Zbog toga smo odlučili da vas malo počastimo i dodatno zagrejemo uoči sutrašnjeg meča - odmah OVDE preuzmite 1.500 RSD za online klađenje i sastavite NAVIJAČKI TIKET bez uslova.

(Telegraf.rs/PR)

Video: Trener Vojvodine o najluđem meču Superlige: "Kada smo dobili onaj penal..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • S

    26. mart 2021 | 10:30

    Tako je, zbog kvote će naši u inat da osvoje sp

  • Nexxx

    26. mart 2021 | 14:53

    Mnogo su vam neozbiljni novinari. Svaki dan neke greske. Valjda evropski prvaci,a ne svetski🤦

  • Deki

    26. mart 2021 | 12:29

    I opet nacionalna televizija neće prenositi , važno je da siromašnom narodu uzimate novac za pretplatu . Za reprize , repriza i kriminalističke nasilne serije . Baš edukativne smernice RTS-a

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA