Tadić o faktoru Piksi: "Selektor nam je usadio veru da možemo da igramo protiv svih"

 
  • 5

Kapiten Orlova sabrao utiske posle pobede nad Ircima

Srbija je krenula baš kako vačja u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine - pobedom protiv Republike Irske od 3:2 u režiji dvostrukog strelca Aleksandra Mitrovića, Dušana Vlahovića, i trostrukog asistenta Dušana Tadića.

Upravo je Tadić posle meča među prvima izneo utiske o prvoj utakmici pod Piksijem i pobedi koja daje nadu u bolje dane srpskog reprezentativnog fudbala.

- Pokušali smo da ispunimo sve što je Mister tražio od nas, držali smo se principa kojih smo se dogovorili. Bilo je dobrih i loših tvari danas, ali s obzirom na to da smo tek tri dana zajedno najbitnije je da smo pobedili. Trebalo je da bude lakše posle 3:1, trebalo je mirnije da privedemo meč kraju, bezveze smo primili drugi gol, ušli u paniku... Ipak, bilo je dosta pozitivnih stvari, ali i negativnih koje ćemo pokušati da usavršimo u narednom periodu - rekao je Tadić odmah posle utakmice.

Pakleni ritam utakmica je takav da se pobeda nad Ircima odmah večeras arhivira, jer za tri dana na istom mestu sledi duel sa "vanzenaljcem" Ronaldom i Portugalcima. Ipak, baš ovakva pobeda za takav meč može biti veliki podstrek.

- Pa jeste, sigurno da je ovo podstrek za dalje. Stiže nam Portugalija koja se, evo, mučila protiv Azerbejdžana. To je samo pokazatelj da neće biti laka nijedna utakmica, nijedan protivnik, moraš biti sto posto skoncentrisan uvek. Portugal je sjajan tim, sa mnogo velikih imena, ali mi moramo verovati u sebe i to je ono što selektor od prvog momenta želi da nam usadi: da igramo fudbal i da se vrati vera u naš fudbal.

(Telegraf.rs)

Video: Izjava Strahinje Pavlovića posle meča Srbija - Švajcarska

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vukasin

    24. mart 2021 | 23:51

    E to je upravo greska. Nema sta selektor vama da govori kako mozete da igrate protiv svakoga. Vi kao reprezentativci koji imate cast da predstavljate Srbiju treba u svojim glavama da razmisljate da mozete da pobedite svakoga, vi treba da imate patriotizam u glavi, vi ste ti koji se pitaju na terenu. Selektor je tu samo radi nekih taktickih stvari. Kakve igrace imamo mozemo da budemo u samom vrhu evropskog, pa sto da ne i svetskog fudbala... Samo nam fali malo vise discipline i zalaganja... I naravno zdrav savez koji ce se uskoro stvoriti nadamo se dolaskom Nemanje Vidica!!!

  • Kursumlija

    24. mart 2021 | 23:38

    A do sad niste mogli da igrate protiv svih?🤣🤣🤣🤣pileci mozgovi fudbaleri

  • 123

    25. mart 2021 | 06:52

    A to je trebalo da vam se usadi hahahahaha usadjivano je to vama više puta ali posle jedne ili dve utakmice to usadjeno se stalno negde gubilo, slabo se zalivalo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA