Musolinijev praunuk potpisao trogodišnji ugovor sa Laciom

 
 ≫ 
  • 4

Mladi defanzivac se pohvalio na društvenim mrežama

Praunuk italijanskog diktatora Benita Musolinija saopštio je u utorak da je potpisao prvi profesionalni ugovor sa Laciom, rimskim klubom čiji najvatreniji navijači decenijama gaje desničarsku ideologiju.

Romano Florijani Musolini je na svom Instagramu objavio fotografiju kako potpisuje ugovor do 2024. godine u društvu Maura Bjanćesija, direktora omladinske škole Lacija.

- Oduševljen sam što sam poptisao prvi profesionalni ugovor i što ću još tri godine nositi dres kluba u kome sam stasao - napisao je 18-godišnji defanzivac, sin Alesandre Musolini, nekadašnje poslanice u Evropskom pralamentu iz redova desničarske stranke "Forza Italia".

Tinejdžer je već nosio dres mlađih kategorija Lacija, a u klubu je od 2016. godine nakon što je prve fudbalske korake načinio u redovima gradskog rivala Rome.

Lacio kao klub godinama pokušava da se distancira od desničara među svojim navijačima koji čine gro njihovih ultrasa, ali će posle angažovanja Musolinijevog praunuka ta reputacija ponovo doći u fokus javnosti.

Video: Na prodaju Musolinijevo zlato i fašističko nasleđe

(Telegraf.rs)

Video: Biser Arsenala se opet nije odazvao Srbiji: Batak o problemima pred kvalifikacije za EP

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    24. mart 2021 | 18:17

    Aveti proslosti uvek obitavaju oko nas,generalno drugi svetski rat nije ni prosao ,samo se promenila strategija i nacin ratovanja ,sve dobro umotano kroz prizmu demokratije

  • baba smilja iz darosave

    24. mart 2021 | 18:14

    lazio = lacio nije lacijo i nije sa lacijom vec laciom

  • baba smilja iz darosave

    24. mart 2021 | 18:17

    floriano nije florijano italijanski jezik nema slovo j samo je juventus izuzetak

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA