Seča knezova u Juventusu: Samo pet igrača nije na prodaju, a Kristijano Ronaldo nije među njima!

 
 
 ≫ 
  • 1

Iako direktor Fabio Paratići nastavlja da uverava navijače da će Ronaldo ostati, njegova plata od 30 miliona evra godišnje nije nešto što će držati upravu čvrsto pri tom stavu

Vlasnici i uprava Juventusa krajnje je nezadovoljna trenutnim dešavanjem u "staroj dami" i činjenicom da je Skudeto, skoro pa, izgubljen. Zbog toga, sve igrače, osim petorice zaštićenih, stavili su na prodaju - uključujući i Kristijana Ronalda!

Gazeta delo Sport javlja da je samo pet igrača zaštićeno u novoj tranziciji ekipe iz Torina, a da je sve to u ime planova da se konačno nešto i uradi u Ligi šampiona.

Igrači koji su trenutno sigurni u Juveu su Federiko Kijeza, Dejan Kuluševski, Matijs de Liht, Artur i Danilo.

Svi ostali su ili na prodaju ili na kraju karijere, a po tom pitanju bi trebalo da budu zaštićeni i Đanluiđi Bufon i Đorđo Kjelini od kojih se očekuje da na kraju sezone možda okače kopačke o klin.

Iako direktor Fabio Paratići nastavlja da uverava navijače da će Ronaldo ostati, njegova plata od 30 miliona evra godišnje nije nešto što će držati upravu čvrsto pri tom stavu.

Video: Stojković: Naravno da je bila laka odluka, Dušan Tadić je naš kapiten

Komšijski okršaj večeras (20.45) u Ljubljani, na startu kvalifikacija za Mundijal, Slovenija čeka Hrvatsku s namerom da ne izgubi jer su gosti mnogo kvalitetniji. Kvota na dvojku je 1,85, iks je 3,45, a kec čak 4,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Slovenija - Hrvatska.

(Telegraf.rs)

Video: Trener Vojvodine o najluđem meču Superlige: "Kada smo dobili onaj penal..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • XNXX

    24. mart 2021 | 09:43

    Tako se i pisalo i za Barsu da ce ceo tim biti prodat i da dovedu nove igrace, na kraju je dosao samo Pjanic! E, tako ce biti i sa Juventusom...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA