Dušan Tadić se ne plaši kapitenske trake: "Svi moramo da preuzmemo odgovornost, na meni je najveća"

 
  • 1

Selektor Srbije, Dragan Stojković Piksi odlučio je da se jedan od najboljih fudbalera Ajaksa nađe kao kapiten u predstojećim duelima

Fudbaleri Srbije sutra počinju sa kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Kataru utakmicom protiv reprezentacije Republike Irske u Beogradu. To će biti debi novog selektora Dragana Stojkovića Piksija na klupi Srbije.

Ovih dana, mnoge je zanimalo da li će se Dušan Tadić naći na mestu kapitena reprezentacije Srbije. Dragan Stojković Piksi je potvrdio da je doneo odluku da se fudbaler Ajaksa nađe sa kapitenskom trakom na sutrašnjem meču.

- Toliko je teška odluka bila da nisam noćas mogao da spavam. Naravno da je laka odluka, Dušan je naš kapiten. Za mene su svi igrači koji su pozvani, figurativno, kapiteni. Biće jedan od predvodnika, nosi jedan lep broj na leđima i dovoljno je kvalitetan da bude kapiten – rekao je Dragan Stojković.

Naravno, s obzirom da su prethodni kapiteni uglavnom prolazili prilično loše, razumljivo, pitanje je da li je to dodatni pritisak za Dušana Tadića da se pokaže i dokaže.

- Pa, mislim da kod nas previše pridajemo značaja kapitenskoj traci. Mislim da to nije toliko bitno, da uvek morate da obavljate zadatak. Naravno da je jedna od najvećih odgovornosti na meni. Tako da nije uopšte bitno ko će da nosi traku. Svi moramo da preuzmemo odgovornost i da budemo kapiteni, uslovno rečeno – izjavio je jedan od najboljih fudbalera Ajaksa.

Video: Da li konačno sviće srpskoj reprezentaciji: Prvi trening sa selektorom legendom

(Telegraf.rs)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SBH

    23. mart 2021 | 17:33

    Sta se imas plasit samo na rijecima odgovarate, djla su vam davno zakazala.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA