Fudbaler Bajerna ne igra za reprezentaciju, jer je Savez poslao poziv na pogrešan mejl

 
  • 2

Kamerun oslabljen protiv Ruande i Zelenortskih ostrva

Fudbaler Bajerna Erik Čupo-Moting nije pozvan u reprezentaciju Kameruna jer je savez te zemlje poziv poslao na pogrešnu imejl adresu.

Već smo bili svedoci nekih slučajeva kada papirologija zakaže i na taj način oslabi ekipu, kao što je bio slučaj kada je uprava Ajaksa zaboravila da registruje najskuplje pojačanje u istoriji kluba.

Sada je ogromnu grešku napravio fudbalski savez Kameruna, te nije pozvao glavnu zvezdu, ujedno i kapitena nacionalnog tima Erika Čupo-Motinga.

Selektor Kameruna Anotnio Konseisao na konferenciji za štampu izjavio je da se fudbaler Bajerna nije odazvao pozivu koji mu je savez poslao. Međutim, istina je malo drugačija.

Kamil Džast Čupo-Moting, otac fudbalera i njegov menadžer, objasnio je kako nije greška njegovog sina što se nije odazvao, jer mu poziv nije ni stigao.

- Savez me je kontaktirao da proverim šta se dešava. Kontaktirao sam Bajern i oni su potvrdili da nisu dobilli nikakav poziv.

Erik Čupo-Moting se već neko vreme pripremao za utakmice nacionalnog tima, a za to je dobio i dozvolu kluba iz Minhena, te je bez problema trebao biti deo nacionalnog tima.

Razlog zašto fudbaler nije pozvan je kranje bizaran, naime, fudbalski savez Kameruna je poziv poslao na pogrešnu imejl adresu!

- Poslali su poziv na pogrešnu adresu. Za mene, ovo je neprofesionalizam. Kada šaljete ovakve stvari, budite sigurni i proverite kome šaljete, ne znam kako ovo može biti greška kluba ili mog sina - dodao je ogročeni otac fudbalera.

Sada će sav teret napada Kamerunskog tima pasti na fudbalera Bešiktaša Vinsenta Abubakara.

(Telegraf.rs)

Video: Sferopulos: Ne razmišljamo o pojačanjima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kukamangos

    24. mart 2021 | 04:55

    Pogrešili adresu kluba koji je šampion Evrope, a u pitanju je kapiten reprezentacije.Neverovatno.

  • Milos

    23. mart 2021 | 16:30

    Strasno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA