Potpuno pretučen fudbalski sudija na utakmici u Titelu, podneta krivična prijava protiv igrača

 
 ≫ 
  • 7

On se tereti za nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi ili javnom skupu

Niželigaški tereni u Srbiji često su u prethodnim godinama umeli da nam podare neke lepe slike, ali nažalost ovog puta iz Vojvodine stiže jedna ne tako lepa. Zapravo, sve je moralo da se završi reakcijom policije.

Setimo se da je pre samo nekoliko dana viđen sličan incident u Bugarskoj, kada je nekadašnji reprezentativac te zemlje „pojurio“ glavnog arbitra nakon što mu se nije dopala jedna od njegovih odluka. Verovatno je slična stvar viđena na meču Titel – Šajkaš u novosadskoj ligi, pošto je jedan muškarac istukao sudiju.

On se tereti da je nezadovoljan sudijskom odlukom zadao više udaraca u predelu glave nesrećnom čoveku, nakon čega je utakmica prekinuta, a pomenuti nasilnik priveden, stoji u policijskom saopštenju, koja je podnela krivičnu prijavu protiv vinovnika.

Prema zakonima Srbije, policija ima pravo da podnese krivičnu prijavu za nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi ili javnom skupu, bez obzira na to što je reč o samom akteru duela. Inače, rezultat pri prekidu utakmice bio je 3:0 za Titel, a očekuje se da će on samo biti potvrđen, pošto i službena pobeda donosi identičan rezultat.

Očekuje se reakcija iz Fudbalskog saveza Srbije, te preostaje da vidimo da li će pomenuti fudbaler doživotno biti izbačen iz fudbala i da li će njegovom klubu naknadno biti oduzeti bodovi.

Video: Kaluđerović pogodio za 2:0, Rad završio posao protiv Radnika

(Telegraf.rs)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zilot

    22. mart 2021 | 06:56

    U 90% slucajeva sudije su glavni krivci za dobijene batine. Oni su ti koji namestaju utakmice. Poznat je i slucaj jednog sadasnjeg prvoligasa koji je uz pomoc naseg ,,internacionalnog" sudije i Kokeze usao u prvu ligu. Nit je pre usao nit ce pre izaci. Karma je cudo

  • lazar bezanovic

    22. mart 2021 | 08:38

    Izbaciti iz lige klub ,kazniti novčano sve u klubu koji vode isti,ovog izgrednika doživotno izbaciti iz sporta (zabrana za sve ).

  • GP

    22. mart 2021 | 08:19

    Ovako treba i u ovoj ping pong ligi, da se malo opamete ove sudije drzavne sponzoruse.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA