Potpuno je neverovatan broj Ronaldovih het-trik utakmica, to su čitave dve sezone njegove karijere

 
 ≫ 
  • 0

Portualac je na Sardiniji 57. put u karijeri dao tri gola

Kristijano Ronaldo nastavlja da pomera sve moguće granice u fudbalu toliko da ponekad deluje da je samo pitanje vremena kada će srušiti neki novi rekord, njegov ili Mesijev, u većini slučajeva.

Portugalac je obeležio još jedno kolo u seriji A, iako je to bilo i te kako teško za izvesti posle het-trika Dušana Vlahovića u subotu protiv Beneventa, za poluvreme.

Ronaldu je uspeo čak i to - da postigne brži het-trik od našeg fudbalera. 

Bio je to njegov 57. het-trik u karijeri, po tome je neprevaziđen u istoriji fudbala, a jedini igrač koji mu može ugroziti i ovo ostvarenje je naravno Lionel Mesi, koji ima tri manje.

Ova brojka utakmica na kojima je Portugalac postigao tri gola, možda i najbolje pokazuje kakva je on gol-mašina. Primera radi, to je broj utakmica koji se odigra otprilke za dve cele sezone, i sada zamislite igrača koji svaki meč u te dve sezone postiže po tri gola - e to je Ronaldo.

Veoma važna činjenica u svemu ovome je da Portugalac sve to radi sa 36 godina. Trenutno je prvi strelac Serije A sa 19 golova.

(Telegraf.rs)

Video: Trener Vojvodine o najluđem meču Superlige: "Kada smo dobili onaj penal..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA