Heroja istorijske pobede Radnika slomile emocije: Plakao zbog oca koji se bori s korona virusom

 
 ≫ 
  • 0

Najbolji strelac Superlige podelio tugu sa stricem...

Milan Makarić, vodeći strelac Superlige sa 17 golova, još jednom je demonstrirao klasu u četvrtfinalnom okršaju Kupa Srbije protiv TSC-a u Senti kada je odveo Radnik do istorijskog uspeha i plasmana u polufinale.

Rođeni Novosađanin postigao je pogodak u regularnom delu igre za 1:1, a zatim u petoj seriji penala pogodio i za plasman svog tima u završnicu najmasovnijeg takmičenja.

Ono što je mnogima zapalo za oko tokom TV prenosa je potez Makarića po završetku meča kada je posle slavlja otrčao do ograde i zagrlio se sa jednim čovekom i tom prilikom nije uspeo da zadrži suze.

Kasnije je otkriveno da se radi o njegovom stricu, rođenom bratu Milanovog oca, koji se nalazi u bolnici u teškoj borbi sa korona virusom.

Inače, Makarić je rodom iz Novog Sada i njegova porodica predvođena ocem ne propušta priliku da ga prati na mečevima koje igra u okolini kada Radnik gostuje. Eto, danas nije mogao da bude uz sina, ali se nadamo da će biti na nekoj od sledećih utakmica...

Video: Istorijski uspeh Radnika, plasirali se u polufinale Kupa Srbije

(Telegraf.rs)

Video: Vučić sa najmlađim sinom došao da gleda Zvezdu protiv Benfike

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA