Lalatović hteo da poludi: Spartak izjednačio protiv Voše golom koji bi VAR sigurno poništio

 
 ≫ 
  • 5

Na usporenom snimku se jasno videlo da lopta nije prešla gol-liniju

Velika borba viđena je u Subotici u duelu Spartaka i Vojvodine u četvrtfinalu Kupa Srbije, gde je Vojvodina povela u 59. minutu, ali je Spartak izvratio već posle tri minuta i preko Šimure izjednačio na 1:1.

Izjednačio je zvanično, jer je sudija Minaković priznao gol Japanca, koji zapravo nije ni postignut, što se jasno videlo na usporenom snimku.

Japanski fudbaler je snažno šutirao sa nekih dvadesetak metara, ali je lopta posle prečke pogodila stativu, a zatim i gol liniju i vratila se u polje. Sudija je pokazao na centar, a to je izazvalo žestoke proteste igrača Vojvodine, kao i trenera Nenada Lalatovića.

Tačno se videlo kako se podigao kreč, što znači da je lopta dodirnula gol liniju i da ona nije prošla celim obimom, što možete videti u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SrbskiBek

    11. mart 2021 | 17:01

    Zamislite da je ovo sudjeno partizanu !??????? Pa vratili bi i pasose.i dresove i stucne Pisali bi uefi .nato savezu.kofi ananu.cak norisu...kakvo bi to kukanje bilo !!..za anale.. ne bi se moglo ziveti od njih ovako kad je vojvodini i lalatu.. desava se .

  • Milanko

    11. mart 2021 | 17:01

    Sve sve ali i dalje mi nije jasno da u Srbijiu ne moze bar gol tehnologija da se uvede. Ej dal je lopta presla gol liniju ili nije...prosto

  • VeljaCZV

    11. mart 2021 | 17:30

    Jasno se vidi da nije prešla liniju, a ova situacija dosta podseća na onu utakmicu Zvezde u Krasnodaru kada je Ristić šutirao, samo što je tada lopta prešla liniju (ali je njima pre toga priznat neregularan gol :D )

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA