Miha grmi na sudije: Osećam bes, kako možete tako da promenite odluku? Nije bio ni žuti karton!

 
 
 ≫ 
  • 1

Srpski strateg je nastavio sa rečima da se niko na terenu nije bunio zbog faula, ali da je VAR učinio svoje.

Trener Bolonje Siniša Mihajlović istakao je nedaumice posle remija sa Sasuolom (1:1) i crvenog kartona koji je udeljen njegovom igraču, Aronu Hikiju, posle samo 17 minuta igre.

- Najviše osećam bes. Bili smo dominantni kada smo igrali 11 na 11, crveni karton je sve promenio, ali smo se branili i gledali da smanjimo opasnost na minimum.

- Ne mogu da razumem da sudija nije dao čak ni faul, a onda je posle nekoliko minuta promenio odluku i dao crveni karton. Ne shvatam. Njegova noga je pri startu bila ispravljena, to čak nije bio ni žuti karton - rekao je Mihajlović.

Srpski strateg je onda nastavio sa rečima da se niko na terenu nije bunio zbog faula, ali da je VAR učinio svoje.

- Zadovoljan sam što smo dokazali da smo tim i borili smo se do samog kraja. Isto nam se dešavalo i protiv Udinezea, izgleda da moramo da unapredimo igru sa 10 igrača i nadam se da se to neće u nastavku prvenstva događati često. Primili smo gol posle jednog rikošeta - naveo je Miha.

>>> Milan je izgubio od Specije, remizirao sa Zvezdom u Beogradu, Inter ga je prestigao na prvom mestu Serije A, pa je današnji (15.00) Derbi dela Madonina izuzetno važan za obe ekipe. Kvota na Milan je 3,30, na Inter 2,20, a iks je 3,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Milan - Inter.

Video: Dejan Stanković o Balaševiću: Njegove pesme i njegov duh za mene će uvek biti tu

(Telegraf.rs)

Video: Sferopulos: Ne razmišljamo o pojačanjima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realno

    21. februar 2021 | 09:21

    Valjda viče, urla, dere se, a koja grmljavina bre čoveče !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA