Novi napredak Zvezde na UEFA rang listi, crveno-beli nadomak Top 50!

Zavisno od toga koliko tim iz Ljutice Bogdana bude učinio protiv italijanskog predstavnika, mogao bi dodatno da napreduje

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika ZVEZDA ZAUVEK
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • mihailovic

    19. februar 2021 | 23:13

    70-i , 80-ih i 1991 Crvena Zvezda decenijama pobedjivala mnoge velike UEFA Evropske fudbalske klubove zato sto smo imali jaku Jugoslovensku fudbalsku ligu sa mnogim jakim konkurentima Dinamo Zagreb,Hajduk Split,Partizan,Sarajevo,Zeljeznicar,Vojvodina,Radnicki Nis,Vardar,Velez Mostar i mnogi drugi. Crvena Zvezda je imala skoro uverk pun stadion na vecim utakmicama a imala je veliki izbor igraca koji su se razmenjivali unutar Jugoslovenske lige pa na momente Crvena Zvezda je bila jaca i od reprezentacije Jugoslavije u igrackom kadru jer su bili i uigraniji. Dok god Crvena Zvezda neigra u jakoj ligi kao sto je bila Jugoslovenska liga sa jakim konkurentima i utakmicama Crvena Zvezda nemoze da pobedjuje u Evropskim kupovima kao sto je to nekad pobedjivala.Dakle nije trener u pitanju vec jake utakmice i jaki rivali u nacionalnoj ligi danas od raspada SFRJ Crvena Zvezda to nema pa zato nam ostaje samo da zalimo sto Crvena Zvezda nema ravnopravne uslove sa jakom fudbalskom ligom kao sto to ima Engleska,Nemacka,Spanija,Italija i drugi...Ipak nemora biti nova Jugoslavija ali moze se stvoriti jedinstvena fudbalska liga bivse SFRJ i time opet veliki derbiji,puni stadioni,pune klupske kase a veliki kvalitet i lige i igraca u klubovima. To je jedini spas za sve velike klubove bivse SFRJ a narocito velike cetvorke Crvene Zvezde,Partizana,Hajduk Split ,Dinamo Zagrab. Da se stvori nova fudbalska liga na prostorima bivse Jugoslavije i uveren sam da bi velika cetvorka bila u vrhu UEFA .

  • Mare

    19. februar 2021 | 13:07

    Sta rece Terza pre neki dan, dug je 60 miliona ali vraticemo mi to 😅🔒🔒🔒

  • Žika Živac

    19. februar 2021 | 12:27

    Ujaci iz Humske u neverici. Kako je ovo moguće? 😄🏁🇭🇷

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA