"Ovo su zlatni momci, ponosan sam na njih": Stanković biranim rečima o Ivaniću, Kangi, ekipi...

 
 ≫ 
  • 1

Veliku ljubav ima Deki prema svojim momcima

Toliko izlizana, "milion puta" ponovljena floskula o ekipi koja "napreduje iz dana u dan, u svakom pogledu", savršeno pristaje i Crvenoj zvezdi i Dejanu Stankoviću. Zaista, svaki naredni meč crveno-belih je bolji od prethodnog, pa sada za ovaj protiv Milana možemo slobodno reći da je možda i najbolji ove sezone. Činjenica da se Zvezda nadigravala 94. minuta sa "rosonerima", dala dva gola, jedan sa desetoricom, dovoljno govori da ovaj tim Zvezde ima sve - kvalitet, snagu, efikasnost i čvrst karakter.

Velike zasluge što Zvezda danas tako izgleda ima i Dejan stanković koji je, na primer, buntovnog Kangu, igrača sa kojim je imao određenih nesuglasica, preobratio u veselog momka koji mu trči u zagrljaj posle datog gola. To je Dekijeva harizma.

Upravo je jedno od pitanja novinara upućeno Stankoviću posle meča bilo o odnosu sa Gaboncem.

- Samo da, onako, stavim tačku na to da li on ima moje poverenje ili nema. Ja ništa ne vučem za sobom, kad nešto završim ja završim. Nisam zlopamtilo ili tako nešto. Ono što smo imali, stavili smo tačku, idemo dalje. Grupa ide iznad svakog pojedinca i tako će to biti dok sam ovde. Oni su zlatni momci, veliki profesionalci koji se žrtvuju maksimalno - poručio je Deki, a onda mu po inerciji misao odlutala ka Ivaniću...

- Mića Ivanić večeras, jedna lepa, lepa partija... Da je malo ciničan što ja tražim od njega, da podbode Donarumu, da povedeš 1:0 - žali Deki za šansom Ivaića iz prvog poluvremena, pa dodaje, u dahu:

- Ali doći će i to, rastemo iz utakmice u utakmicu, ovo je jedna lepa provera, da vidiš gde si, svako da vidi gde je - sa brzinom, sa snagom, sa trkom. Lepo veče. Žao mi je što nije ispraćeno sa 60.000 ljudi i mislim da bi drugačije bilo.

Grčki sudija, kaže Deki, možda ne bi sudio neke situacije u kroist Milana da je bilo huka sa tribina.

- Ne tražim izgovor, ne znaima me suđenje, nego sam igrajući takve utakmice stekao utisak da možda kad ima 60.00 domaćih navijača, ne verujem da olako možeš da svirneš tako nešto. Možda da nismo primili taj gol iz penala, možda bismo ga primili iz neke kasnije akcije. Samo da me neko ne shvati pogrešno da tražim alibi ili izgovor. Kako njima, tako i nama. Ponosan sam na momke i treba ovako da nastavimo i ako su oni mnogo jaka ekipa.

(Telegraf.rs)

Video: Ivana Španović nastavlja karijeru i nakon Pariza: Otkrila šta je značila misterizona poruka

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ZALE GROBAR

    19. februar 2021 | 08:19

    Hahahaha, zlatni momci za prosečan Milan, eee, čime se ti zadovoljava.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA