Mihajlović besan na novinare koji su analizirali Bolonju, sarkastično odgovorio na pitanje

 
 ≫ 
  • 5

Srbinu se nije svidela analiza meča sa Beneventom

FK Bolonja, Siniša Mihajlović Foto: Tanjug/AP

Besan je bio Siniša Mihajlović posle remija njegove Bolonje protiv Beneventa u petak veče kod kuće.

Kako na svoje igrače koji su ispustili prednost, tako i na komentatore u studiju "Skaj Sporta" koji su analizirali meč. Toliko da je sarkastično odgovarao.

- Benevetno je mnogo bolji od nas, pritiskaju mnogo bolje od nas tako da utakmice nije ni bilo. Pozadi smo previše slabi. Kao što ste vas dvojica rekli, oni su mnogo jači od nas - rekao je Mihajlović, pa se osvrnuo na sam meč:

- Nisam zadovoljan remijem. Možda drugi jesu, ali ja ne. Jesmo primili gol posle vođstva, ali me grize to što nismo odigrali uobičajenu utakmicu. Već na treningu sam video neke stvari koje mi se ne sviđaju i upozorio sam sve. Međutim, video sam ih kasnije i na terenu.

Podsetimo, Bolonja je preko Sansoneoa povela već u prvom napadu na meču, da bi gosti na isteku sat vremena igre izjednačili i postavili konačan rezultat.

Oba tima imaju po 24 boda na tabeli i nalaze se na devet bodova, uz meč više, od zone ispadanja.

>>> Vodiće se ozbiljna bitka za titulu u Italiji, a pet dana pred dolazak u Beograd na meč sa Zvezdom Milan gostuje Speciji (20.45) i ima imperativ pobede jer ga sledećeg vikenda čeka derbi s Interom. Kvota na dvojku je 1,57. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Specija - Milan.

>>> Pre spektakla s Milanom, Zvezda danas (15.30) gostuje Radničkom u Nišu, gde je u poslednje vreme redovno pobeđivala. I sada je veliki favorit - kvota na dvojku je 1,38, a na Sigurnu pobedu (trijumf bez primljenog gola) 2,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Radnički Niš - Zvezda.

Video: Siniša Mihajlović sa suprugom na rođendanu italijanskog milionera

(Telegraf.rs)

Video: Sferopulos: Ne razmišljamo o pojačanjima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grta

    13. februar 2021 | 12:12

    Prvo si los čovek.Ali na zalost,takvi kao ti su u Srbiji legende.Kao trener si nula,i nikakve rezultate nemas ali imas dobrog PR i menadjera.Sto se ne pise sta si radio u Srbiji dok si bio selektor?O rezultatima i ne pisem jer ih nisi ni imao.Sa svakom si starletom bio da ne kazem neku drugu rec ali si zato uzoran muz i roditelj kad odes u Italiju.E to je Srbija a tebi bravo sto si uspeo da budes legenda i mit...

  • Dejan

    13. februar 2021 | 09:26

    Ma ti si nula od trenera.Tebi je najveci uspeh remi

  • Ruja

    13. februar 2021 | 09:48

    Užasno me nervira ovaj Mihaaa ,mogo je koji evro da da za bolesnu decu da se ugleda malo na Djokovica...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA