Pipo i Miha "podelili plen": Bolonja povela u 55. sekundi, gosti "inzagijevskim" golom do egala

 
 
 ≫ 
  • 0

Teško je bilo ekipama da razviju igru u snežnim uslovima

Siniša Mihajlović i Filipo Inzagi, dve fudbalske ikone Serije A, trenerski su se nameračili jedan na drugog u 21. kolu Serije A - i podelili bodove.

Bolonja i Benevento su odigrali 1:1 na stadionu "Renato Dalara" u teškim, snežnim uslovima, a oba tima tako ostaju u "zlatnoj" sredini tabele sa identičnim učinkom: 6 pobeda, 6 nerešenih i 10 poraza.

Sa 24 boda, koliko imaju i Đenova i Udineze, Benevento i Bolonja nalaze se na deobi 11. mesta, uz meč više od ostalih konkurenata.

Mihin tim je imao adrenalinsku uvertiru u režiji svojih navijača koji su špalirom i bakljama dočekali klupski autobus pred stadionom, što je očito imalo efekta jer je domaći tim poveo već u 55. sekundi preko Sansonea.

Asistent u toj situaciji je bio neizbežni Musa Barou.

I dugo je na snazi bilo vođstvo Bolonje, delovalo je da Mihajlovićev tim može vezati drugu pobedu, međutim, gosti su na isteku sat vremena uspeli da profitiraju iz jedne gužve i karambola u kaznenom prostoru, i greške Skorupskog, posle koje je Nikolas Viola pogodio mrežu - petom!

Sjano je reagovao fudbaler "Veštica", snašao se u gužvi i iskoristio trenutak nepažnje defanzive Bolonje, baš kao nekada Filipo Inzagi vrhunski odreagovao u petercu i matirao rivala. 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Video: Zvezda dala gol Radničkom posle tri minuta igre

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA