"Isteklo je sedam minuta, čoveče, sviraj kraj, što im daješ": Lalat urlao na sudiju pre gola Čuke

 
 ≫ 
  • 15

Trener Vojvodine ostao bez glasa

Čukarički i Vojvodina su odigrali jedan od najboljih superligaških mečeva ove sezone, garniran sa šest golova u egalu 3:3, uz gol "Brđana" u 98. minutu.

Upravo je taj pogodak možda i bio sporan, ne zbog same akcije i nečeg diskutabilnog priikom postizanja pogotka, već zbog činjenice da je dat iako je vreme nadokande isteklo. Naime, glavni arbitar meča Miloš Milanović produžio je utakmicu sedam minuta, a gol koji je Čolović postigao stigao je u 97:36.

Neposredno pre izvođenaj kornera psoel og je Čukarički postigao gol, Lalatović je bukvalno urlao na sudiju zbog dodatnog vremena koej je dao domaćem timu.

- Pa što im daješ, sviraj kraj. Šta? Da primimo gol. Sedam minuta je isteklo, isteklo je sedam minuta, čoveče! - vikao je iz sveg glasa Lalatović negodujući što je sudija Milanović dodelio Čukaričkom korner, i tako im dao poslednju šansu da izjednače.

Nažalost po Vošu i Lalatovića, Čolović je odapeo "praćku" iz voleja i pogodio mrežu, bacio saigrače u delirijum, a goste u stanje neverice, kao i samog Lalatovića koji je nastavio sa pridikama usmerenim ka arbitru i po završetku meča.

Važno je reći da je domaći tim izvršio izmenu upravo u 90. minutu, nedugo pošto je Milovanović odredio vreme nadokande, a to je očito i razlog što je meč imao i tih dodatnih 30 sekundi u nadoknadi.

(Telegraf.rs)

Video: "Hvala vam": Trener Benfike stigao u Srbiju, pa poslao šmekersku poruku pred meč sa Zvezdom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grobari Ritopek

    12. februar 2021 | 21:51

    Ovaj svako kolo pravi budalu od sebe,zreo za zadrugu,cirkusant🎪

  • Drale

    12. februar 2021 | 22:58

    Lalatovic 100% u pravu,ovaj cekao da Čuka izjednači

  • Majo

    12. februar 2021 | 22:11

    Ajde klovn idi u buducnost, levski, borac banjaluka da odmorimo malo od tebe 2,3god

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA