Vulin: Policija nema sukob sa Partizanom, Vazura i Vučelić ispitani u svojstvu građana

 
 ≫ 
  • 54

On je potvrdio tu informaciju i istakao da policija nema sukob sa Partizanom

Nakon što je stigla informacija da su generalni direktor Partizana Miloš Vazura i predsednik kluba Milorad Vučelić saslušani u svojstvu građana u sklopu akcije u kojoj je uhapšena kriminalna grupa okupljena oko Veljka Belivuka, oglasio se i ministar policije Aleksandar Vulin.

On je potvrdio tu informaciju i istakao da policija nema sukob sa Partizanom.

- Policija nema sukob sa Partizanom, nego sa bandom koja je koristila klub kao paravan. Moja poruka roditeljima, čuvajte decu od tribina. Svi čelnici Partizana su ispitani. Obućina, Vazura, Vučelić, svi su ispitani kao građani - naveo je Vulin.

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin potvrdio je da je u jednom od stanova Belivukovih saradnika pronađen snajper sa prigušivačem.

Video: Vulin o hapšenju Velje Nevolje: Ubijali su, mučili, otimali, vršili najstrašnija krvična dela

(Telegraf.rs)

Video: Ivana Španović nastavlja karijeru i nakon Pariza: Otkrila šta je značila misterizona poruka

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pp

    6. februar 2021 | 11:22

    A inače Vučelić, Vuletić i Vazura nisu znali ko su Belivuk i ekipa niti šta su radili, i za šta su koristili štekove koje su im dodelili...??? A u lože su ih dovodili kao svoje specijalne goste da bi plašili suparničke igrače, članove uprave i sudije. Ugasiti jednom zauvek to hrvatsko-jugoslovensko zlo koje radi protiv srpske države i naroda.

  • 123

    6. februar 2021 | 11:33

    Ako su ubijali ljude na stadionu, taj stadion mora da se zatvori, nije moguce pevati i slaviti na njemu ak osu dole sekli glave i bacali ljude u kiselinu...

  • Nscz

    6. februar 2021 | 12:48

    Sa demokratama ste hapsili Dzajica i sve ljude bliske Zvezdi. Ova vlast da je pametna sad i da vas raskrinka jer sve je i vise nego jasno sta se kod vas na tribinama desava i koliko to ima veze sa navijanjem! Manite se prica o ultrakopu ovde su u pitanju ubistva, trgovina drogom i sakacenje ljudi, iznude... sad da se resimo Zagrepcana i vratimo ih gde pripadaju. Gasi kancer!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA