Vučelić i Vazura saslušani u vezi sa hapšenjem Belivuka

 
 ≫ 

Visoki funkcioneri crno-belih dao izjavu povodom poslednjih uznemirujućih dešavanja u Humskoj

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura i predsednik kluba Milorad Vučelić saslušani su u svojstvu građana su u sklopu velike akcije policije u kojoj je uhapšena kriminalna grupa okupljena oko Veljka Belivuka.

Prema pisanju Kurira, dugogodišnji funkcioner Partizana je saslušan u policiju kako bi dao izjavu na okolnosti vezane za uhapšene pripadnike kriminalne grupe posle čega je pušten, a kako saznajemo, sa njim je u policiji izjavu dao i predsednik kluba Vučelić.

Vučelić je bio u policiji ispred Fudbalskog kluba i Sportskog društva, jer je na obe funkcije predsedavajući, u SD je predsednik UO, a proađeni kriminalni "štek" je pod okriljem stadiona nad kojim SD polaze prava.

Vazura je inače ranije već bio privođen zbog navijača.

Podsetimo, direktor Partizana je pre nekoliko godina fizički bio napadnut upravo od strane Belivuka i njegovog tadašnjeg šefa Aleksandra Stankovića, zvanog Sale Mutavi, ispred stadiona Partizana.

Iako je uspeo da pobegne u klupske prostorije, muškarac iz njegovog obezbeđenja je pretrpeo teške batine upravo od Belivuka, i tada je javnost u Srbiji zapravo na delu mogla da vidi svu brutalnost Belivuka, koji je gazio po glavi već poluonesvešćenog čoveka.

Kriminalna grupa Belivuka je u petak uveče saslušana pred tužiocem za organizovani kriminal, gde su sprovedeni uz pratnju čak 22 vozila policije.

(Telegraf.rs)

Video: Ivana Španović nastavlja karijeru i nakon Pariza: Otkrila šta je značila misterizona poruka

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Šta bi jugosloveni?

    5. februar 2021 | 23:57

    Šta je sa "profesorom" Vuletićem ? Nešto je bio hrabar da laje sve do prekjuče...A sad maca pojela jezik. Svi smo videli da su upravo Vučelić, Vuletić i Vazura dovodili Belivuka kao svoje obezbedjenje u ložama da plaši protivničke igrače, uprave i sudije. Svi vidjamo svakodnevno lopovsku propagandu JSD u Novostima gde je Vučelić urednik, a i u drugim novinama. Samo budala može da veruje da uprava Partizana nije učestvovala u kriminalnim radnjama ovih monstruma i znala šta se radi u štekovima koje su im dodelili. Ugasiti jednom za svagda To hrvatsko kriminalno zlo koje se krije iza Jugoslovenskog prefiksa.

  • ivan

    5. februar 2021 | 23:44

    Dzabe vam i sport,i moj Partizan koji volim,i navijaci i sve kada se sve pretvorilo u kriminal.Zato i ne idem na utakmice.Drzavo zatvori vec jednom sve huligane,ako ih se ne plasis i ako smes da to uradis kako bi mi normalni gradjani mogli da zivimo.Zasta placamo porez i miliciju ako nas ne stiti od ovakvih huligana???

  • Pavke

    5. februar 2021 | 23:58

    Obojicu na poligraf!!! Znali su mnogo samoI prekrivanje je zločin isto!!!✊✊✊

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA