Zamalo debi iz snova Radonjića za Hertu, poništen mu gol protiv Bajerna čim je ušao u igru

 
 
 ≫ 
  • 0

Bavarci slavili u Berlinu 1:0

Srpski reprezentativac Nemanja Radonjić odigrao je svoj prvi meč u novom klubu, berlinskoj Herti, "prvo pa muško" - protiv Bajerna, i ostavio je odličan utisak za tridesetak minuta u igri.

Postigao je čak i gol tek što je ušao sa klupe, međutim poništen mu je zbog ofsajda (igrača koji mu je dodao loptu), pa su Nojer i Bavarci odahnuli u toj situaciji, te održali "minimalac" do kraja.

Strelac gola za pobedu gostiju bio je Kingsli Koman u 21. minutu, pre toga je Levandovski promašio penal, no to nije ovog puta bilo kobno po tim Hansija Flika koji ostaje daleko ispred svojih rivala u vrhu tabele.

Bajern posle nepotpunog kola ima čak deset bodova više od drugoplasiranog Red Bul Lajpciga.

Što se tiče Radonjića, njegova igra može da raduje Berlince, pokazao je mnogo toga raznolikog u igri, definitivno je uneo živost po ulasku u igru i šteta je što već prvi nastup za novi klub nije krunisao pogotkom.

Radonjić je, kao što je poznato, nedavno pojačao Berlince iz Marselja.

Sa srpskim fudbalerom u klub je stigao i Sami Kedira, on iz Juventusa, i on je sa klupe ušao u igru u nastavku, međutim nije pomogao svom novom klubu da dođe makar do pozitivnog rezultata.

Herti ostaju birge za opstanak u Bundesligi, ekipa je trenutno 15. na tabeli sa 17 bodova, prva je "iznad crte", a priliku da je prestigne imaće Arminija, koja igra u subotu svoj meč.

Ispod njih su gotovo prežaljeni Majnc i Šalke.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Video: Navijači Benfike se se sjurili ka dnu tribine na kraju meča

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA