≫ 

Velja Nevolja s lisicama doveden na stadion Partizana: Specijalci ga uveli u "štek" Grobara na Jugu

Vođa Grobara posle hapšenja doveden i u Humsku

  • 72
Velja Nevolja, Hapšenje, Veljko Belivuk Foto: ATA Images

Vođa navijača Partizana, Veljko Belivuk, poznat kao Velja Nevolja, uhapšen je u četvrtak ujutru u velikoj akciji policije, koja je privela 17 članova grupe koji se sumnjiće za teška krivična dela.

Nakon toga su stadioni Partizana i Zvezde bili pod potpunom blokadom nekoliko sati, a na stadionu u Humskoj otvoren je i "štek" navijača Partizana.

Tom prilikom uhapšena je i jedna osoba na stadionu u Humskoj. Nedugo zatim, tu je doveden i Velja Nevolja, koji je uslikan sa papirom u ruci, dok ga specijalci vode ka navijačkim prostorijama na južnoj tribini.

Podsetimo, Belivuka sumnjiče da je vođa kriminalne grupe, koja se tereti za najteža krivična dela - ubistva, otmice, iznude... Dugo već postoje informacije da je Belivukova grupa povezana sa "Kavačkim klanom" iz Kotora, a nedavno su Belivuk i Milković bili u poseti vođi Kavčana, Radoju Zviceru, nakon čega je privođen od strane crnogorske policije na informativni razgovor.

Takođe, vlasti Crne Gore su objavile da je sprečen atentat na Belivuka na aerodromu u Tivtu, koji je trebalo da izvedu pripadnici suprotnog "Škaljarskog klana".

Pogledajte i hapšenje na stadionu Partizana:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pobor

    4. februar 2021 | 12:12

    Vala pricaju o tom Nevolji ko da je neka zasluzna licnost. To ne treba ni da se objavljuje. Dize se rejting nebitnim likovima i kriminalcima.

  • Smejurija

    4. februar 2021 | 12:18

    Uvek ista prica. Muka narodu od vasih "hapsenja"

  • Milan Galic

    4. februar 2021 | 12:15

    Kad budu poiticari napustili sport bice BOLJE.Ovako NE.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA