Nezapamćen start za zatvor: Kramponima u glavu golmana, pogledajte kako mu sad izgleda lice

 
 
 ≫ 
  • 6

Može se reći da je čuvar mreže Baije dobro prošao što mu je glava ostala na ramenima posle ovako divljačkog starta

Često smo svedoci grubih startova u fudbalu posle kojih se dešavaju i ozbiljne povrede. Najčešće one dođu nehotice, u žaru borbe, ali jedno od nepisanih pravila je da je golman u svom kaznenom prostoru zaštićen kao "beli medved" i da napadači moraju da uvek budu oprezni kada startuju u duelu sa golmanom.

Poznato je da je Peter Čeh svojevremeno morao na operaciju glave i ugrađivanje metalnih pločica u mesto kosti lobanje zbog jednog takvog starta, a sličnu sudbinu mogao je da doživi i brazilski golman Daglas, na koga je divljački startovao igrač Vasko da Game, Leandro Kastan.

Kod jednog prekida je defanzivac Vaska podigao visoko nogu i pokušao đonom da udari loptu, ali je naleteo direktno na golmana Baije, koga je pogodio kramponima pravo u lice.

On se momentalno srušio na pod, a ono što je neverovatno, jeste da je sudija nakon ovog starta tražio VAR i daje Kastanu pokazao samo žuti karton, koji mu je doduše bio i drugi žuti, pa je isključen iz igre.

Nema sumnje da će ovaj start biti predmet dalje istrage u Brazilu, jer za ovakve startove nekome neko bukvalno može da ostane i bez glave na ramenima.

Zahvaljujući porazu od Šefilda i remiju s Arsenalom, Mančester Junajted više nije na prvom mestu Premijer lige, i zato je večerašnji (21.15) meč sa Sautemptonom vrlo važan za Đavole. Kvota na keca je 1,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Junajted – Sautempton.

(Telegraf.rs)

Video: Igrač Bostona video Sombor shuffle na delu: Jokić ga zaludeo, pa dao koš

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • .

    2. februar 2021 | 16:44

    Ovaj mora da je prosao skolu zagrebackog kluba patlidzana,uzas...

  • Joooj

    2. februar 2021 | 15:45

    Da ne povjerujes on se jos cudi kartonu zutom i napolje, pret streljacki vod za cudjenje pihhhhh.

  • Igor Obrenovac

    2. februar 2021 | 18:49

    Isto kao što zvezdini igrači startuju u ping pong ligi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA