Srbin u gej dresu doneo pobedu Štutgartu: "Švabe" posle osam utakmica konačno pobedile kod kuće

 
 ≫ 
  • 5

Majnc nije imao šanse u gradu Mercedesa - 2:0 (0:0)

Tek kada su umesto tradicionalne crvene štrafte na grudima stavili zastavu duginih boja u čast borbe za toleranciju i razilitost, fudbaleri Štutgarta su stigli do premijerne bundesligaške pobede na svom terenu.

"Švabe" su na otvaranju 19. kola Bundeslige pobedile pretposlednji Majnc sa 2:0, a vodeći pogodak dao je momak srpskog porekla Saša Kalajdžić.

Mladi napadač Štutgarta, visoki Austrijanac naših korena kojeg u FSS vide kao pojačanje za budućnost, sjajno je bocnuo glavom loptu posle centaršuta Hrvata Borne Sose u 55. minutu i postigao šesti gol u prvenstvu.

Svaku dilemu oko pobednika na ovom meču otklonio je najbolji fudbaler Štutgarta Sila Vamangituka koji je sam u sprintu pretrčao 60 metara i postavio konačnih i zasluženih 2:0.

Štutgart je posle ove pobede siguran u sredini tabele sa 25 bodova, dok Majnc ostaje pretposlednji sa 10 i dalje u borbi za goli bundesligaški život.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Video: Ivana Španović nastavlja karijeru i nakon Pariza: Otkrila šta je značila misterizona poruka

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA