"Nije istina da je Joviću jezik bio problem da se snađe u Realu": Zidanov pomoćnik demantovao Srbina

 
 ≫ 
  • 6

Luka je rekao da se teže sporazumevao sa Francuzem te da je zbog toga trpela i njegova karijera u Madridu

Prvi pomoćnik Zinedina Zidana David Betoni demantovao je Luku Jovića koji je izjavio da zbog "slabije komunikacije sa Zidanom" nije uspeo da se izbori za minutažu u "Kraljevskom klubu".

Srpski fudbaler se upravo zbog manjka prostora u Madridu vratio u Ajntraht, gde će do leta igrati na pozajmici, a potom ponovo pokušati da se nametne Zidanu, ili bilo kom drugom treneru ukoliko Francuz napusti klub kao što se sporadično spekuliše.

Betoni, koji trenutno vodi tim jer je Zidan u karantinu zbog korona virusa, rekao je da jezik nikako nije bio barijera za Jovića u Realu.

- U današnje vreme imate mnogo ljudi u stručnim štabovima mnogih ekipa koji govore različite jezike. Mi uvek možemo pričati sa bilo kojim igračem, na bilo kom jeziku. Fudbalska terminologija je prosta. Lako se igrači i treneri sporazumevaju. Jedno je prilagođavanje igrača na novu sredinu, a nešto drugo komunikacija, ona nikad nije problem - rekao je Betoni.

Podsetimo i na nedavnu izjavu Jovića za nemačke medije kojima je približio razloge zbog kojih je bio rezervista kod Zidana.

- Za Zidana sam već rekao da je vrlo iskren i fenomenalan čovek. Sa Adijem imam bolju komunikaciju zato što obojica pričamo engleski. U Španiji nisam mogao da napravim tu komunikaciju sa Zidanom. On ne priča engleski, ja ne pričam španski... Ali obojica su sjajni treneri i odlične osobe - rekao je Jović.

(Telegraf.rs)

Video: Ivana Španović nastavlja karijeru i nakon Pariza: Otkrila šta je značila misterizona poruka

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BOLE

    29. januar 2021 | 18:42

    Da je Jovic Francuz, nebi bilo problema, koliko puta je Varane unistio Real a ovaj ga idalje forsira, i jos mnogo njih ima kojim nije mjesto u Realu. Jovic nije moga pokazat nesto kad je premalo vremena bio u timu.

  • 6+4+3=2

    29. januar 2021 | 18:53

    da je kojim slucajem pricao arapski sigurno i bez sumnje prosao bi mnogo bolje

  • Mihailović

    30. januar 2021 | 07:38

    Nema ništa bez podrške saigrača...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA