Jović van konkurencije za Superkup Španije

 
 
 ≫ 
  • 5

Srpski fudbaler zbog povrede na treningu neće biti u sastavu ni za meč sa Osasunom

Real Madrid neće moći da računa na Danija Karvalja i Luku Jovića za polufinale španskog Superkupa, koji se sledećeg četvrtka igra protiv Atletik Bilbaa u Malagi (21:00).

Karvaljo i Jović se još nisu oporavili od lakših povreda koje su doživeli, Karvaljo tokom utakmice protiv Celte, a Jović  tokom treninga.

Nijedan od njih neće biti na raspolaganju Zidanu pa tako nisu ni  otputovali u Pamplonu da bi igrali protiv Osasune.

U slučaju Jovića on je ušao je na spisak za duel protiv Osasune u prvenstvu, ali je u poslednjem trenutku ispao zbog preopterećenja mišića.

Obojica igrača su zbog toga ostala u Madridu, gde stručno osoblje prati njihove odgovarajuće procese oporavka, i eventualno bi putovali u Andaluziju samo da bi odigrali moguće finale Superkupa (ako pobede Atletik)

Gubitkom Karvalja, Zidanova glavna opcija za krilnog napadača je Lukas Vaskez, koji je već igrao na toj poziciji u El Sadaru.

Slučaj Jović je mnogo manje problematičan za Zizua, koji Marianu Dijazu dao minute pre nego bivšmg igraču Ajntrahta, koji nije igrao od prošlog 8. novembra (samo sedam minuta u porazu od Valensije na Mestalji).

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Febo

    11. januar 2021 | 17:02

    Idi bre,ne mogu da verujem

  • Đokara

    11. januar 2021 | 17:54

    Ma nema veze Sofija te voli...... do poslednjeg evrića.....

  • Mane

    11. januar 2021 | 19:07

    Ne moze se znati dal nije ili jeste za Real sansi nije imao. Najbolje da promeni sredinu. A zidan je vezara nece omladince hoce penzose...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA