≫ 

Jake reči Stankovića u svlačionici Zvezde, pogledajte i šta su na okupljanju rekli članovi Uprave

Pored trenera, igračima su se obratili još i Terzić, Mijailović i Mrkela

  • 3
FK Crvena zvezda, prozivka igrača Foto: FK Crvena zvezda

Nakon što su se sportski direktor Mitar Mrkela i trener Dejan Stanković najpre obratili sportskoj javnosti na okupljanju Crvene zvezde, nedugo zatim kompletna uprava crveno-belih održala je uvodnu reč igračima u svlačionici kluba.

Generalni direktor Zvezdan Terzić, predsednik Svetozar Mijailović i pomenuti Stanković i Mrkela najrpre su se tradicionalno pozdravili sa igračima, čestitali im praznike, a zatim poslali jasnu poruku pred zimske pripreme.

Zvezdan Terzić:

- Čestitamo vam sve praznike. Vama kao igračima Zvezde uspeha, da vas povrede mimoiđu i da ostvarimo sve ciljeve. A to su titula, kup i dvomeč sa Milanom. Znate da na svakih šest meseci imamo iste pozdravne reči. Ovi klinci koje vidim, tu su, odrasli su u Zvezdi, znaju težinu dresa. Momci, slušajte šefa, ne opuštajte se, titula nije osvojena, iako imamo devet bodova prednosti.

Svetozar Mijailović:

- Želeo bih da ove godine odete korak više, a to je da se ukrasimo duplom krunom. Potom i na leto uradimo ono u Evropi što već četiri godine radimo.

Mitar Mrkela:

- Želimo titulu, želimo Kup i ako je moguće da prođemo Milan. Četvrta uzastopna titula je naša velika motivacija, jer će to biti prvi put da jedna generacija to ostvari. Želim u vama da viudim istu onu strast kada smo osvajali onaj prvi trofej. Od danas imamo 27 dana da se dobro pripremimo za prvu utakmicu.

Dejan Stanković:

- Čuli ste od kluba, ciljevi su isti. Na nama je da se dokažemo. Dosta smo pričali u prošlom vremenu. Dobili smo svi dosta pohvala i tu stavljamo tačku. Sada da zasučemo rukave. krećemo od nule, ništa još nismo napravili. Od starijih očekujem da budu pravi lideri, da povuku ove mlađe sa sobom, da ih što pre nauče kako se poštuju grb i klub i kako treba da se trenira ovde kod nas. Dobrodošlica Odadi, Stankoviću i Aleksu... da se što pre uklope. Puno sreće im želim, da nameste glavu, jer nas čeka težak rad.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • baja do jaja

    10. januar 2021 | 13:26

    Istorijske rijeci je izgovorio..Prozor mora pasti..naravno oni nikad za to nisu ni culi pa zato im to nije mogao ni kazati..ali rekao je --Ne moze nam niko nista..Sudije i Savez su iza nas vrh drzave nam cuva celo tabale...znamo da nemamo neklu kvalitetu al imamo sto niko nema osim u brtaskoj nam hrvatskoj i bratskojk albaniji..i tamo drzava cuva prvake..zato ne brinite...bicemo prvaci

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA