Mladi napadač Aston Vile prevario Fabinja i otišao kući sa dva dresa posle utakmice

 
  • 2

Luji Beri zabavio publiku na društvenim mrežama

Omladinci Aston Vile časno su izgubili od Liverpula u 3. rundi FA kupa, a meč u Birmingemu obeležio je talentovani napadač Luji Beri, tinejdžer koji je tokom leta stigao uz Barselone.

Iako ima samo 17 godina, Beri je već promenio dve reprezentacije i nastupao i za Englesku i Republiku Irsku u mlađim kategorijama. Posle sinoćnog izdanja i gola koji je postigao protiv Liverpula jasno je da će se obe reprezentacije otimati za njega.

A, dok ne dođe trenutak da se odluči Beri može da uživa u slavi koju je stekao. On je po završetku meča dospeo u centar pažnje na društvenim mrežama pošto je razmenio dres sa Fabinjom.

Čim je to uradio, neko iz stručnog štaba Aston Vile mu je sugerisao da bi trebalo da sačuva svoj dres u kojem je postigao debitantski pogodak za velikana iz Birmingema pa je mladi Beri uz osmeh jurio Fabinja i molio ga da uzme dres nazad.

Naravno, Brazilac je uslišio Berijevu molbu, pa je mladi napadač na kraju završio sa dresom u kom je dao prvi gol u profesionalnoj karijeri, ali i sa dres mnogo poznatijeg Brazilca.

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA