Njemu i Ronaldo zavidi na telu: San svih žena, venecuelanski Apolon, se vratio u Evropu

 
 ≫ 
  • 5

Zatenut "kao praćka"

Kristijano Ronaldo, Zlatan Ibrahimović, a tu je negde njima uz rame, po atleticizmu, malo poznat široj javnosti Rolf Ginter Felčer Martinez (30), Švajcarac venecuelanskih korena.

Poznat je i kao fudbalski "globtroter", promenio je sijaset klubova u karijeri, obišao pola sveta, ali ga navijači, posebno ženski pol, znaju po savršeno isklesanom telu - baš poput fudbalskih superzvezda Ronalda i Ibrahimovića.

Rolf je ponovo u žiži jer se vratio u Evropu, potpisao je za nemačkog drugoligaša Vurcburger Kikers i pokušaće da pomogne ekipi da izbori opstanak. Ovaj momak je pre dolaska u Nemačku igrao dve sezone za Los Anđeles Galaksi, bio je baš u vreme kada je Zlatan Ibrahimović odrađivao poslednju godinu ugovora u "Galaktiračima", pa je Venecuelanac imao čast da deli svlačionicu sa velikim Šveđaninom.

Sa ponosom se nekoliko puta pohvalio zajedničkim treninzima sa Zlatanom koji, kao i Rolfova okolina, nije ostao ravnodušan na "pločice", bicepse, tricepse i "lepezu" saigrača.

Felčer voli da se "fotka" u teretani, tokom treninga, i da "kači" slike na instagram zbog čega je često više od svojih saigrača, bez obzira na učinak na terenu, prisutan u medijima. Nekada je nastupao za maldu reprezentaciju Švajcarske, ali je kasniej odabrao zemlju porekla njegovih roditelja, Venecuelu, za koju je odigrao 24 utakmice.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by RolfiG (@rolffeltscher)

Video: Ne zna se da li je lepši ili savitljiviji: Izvajano telo norveškog plavušana, ostavlja bez teksta

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikako

    3. januar 2021 | 13:33

    Ne, ne.. Previse "zenstven" za moj ukus. Usne kao da je pumpao. Nekako mi fali "testosteron" na licu. Telo ok. Sta cu, volim vise nase muskarce i mislim da su medju najboljim na svetu :)

  • Nee

    3. januar 2021 | 13:44

    Previse svega, veliko NE od mene.. Ko voli nek izvoli, treba biti umeren, gomila misica sa baby face.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA