Bivši trener Zvezde ukopao klub i dobio otkaz posle 2,5 meseca, menja ga nekadašnji selektor Brazila

Luksemburgo će pokušati da ispravi greške Sa Pinta

  • 1
Rikardo Sa Pinto Printskrin: Youtube/dalibor mudrinic

Nekadašnji trener Crvene zvezde Rikardo Sa Pinto neslavno je završio svoju epizodu na klupi Vasko da Game, jer je 29. decembra dobio otkaz posle dva i po meseca!

Njega će prvog dana 2021. godine zvanično zameniti Vanderlej Luksemburgo, nekadašnji selektor Brazila i trener Reala, koji će pokušati da ispravi greške svog prethodnika.

Sa Pinto je za Vasko preuzeo sredinom oktobra kada su bili 13. na tabeli, a sada se nalaze na 17. mestu u zoni ispadanja. Za to vreme, Portugalac je klub vodio na 15 mečeva i upisao je tri pobede i po šest remija i poraza.

Brazilski mediji navode da su Sa Pinto i njegov stručni štab napustili tu zemlju bez primljene plate za oktobar i novembar, dok se LUksemburgo po drugi piut vraća u Vasko koji će voditi zvanično do kraja šampiona u februaru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • udbaski klub

    1. januar 2021 | 17:09

    U Projektu svi uspjesni..hahah kao da je problem igrati namjetsaljke , sklanjalice i pustalice..cim odu u drugi klub koji nema udbu..e tamo otakzi za 2-3 mjeseca..skontaju da su neznalice i da znanje z srbiji nije vazno ako udba vodi klub kao sto je ova srpska srmaota od kluba...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA