"Hvala na podršci, osećam se dobro": Bjeković se oporavio od korone i izašao iz bolnice

 
 ≫ 
  • 0

Potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije produžiće na kućnom lečenju

Velike probleme napravio je virus korona u svetu sporta. Mnogi sportisti „pokupili“ su zarazu, a imuni nisu bili ni brojni funkcioneri. Predsednik Fudbalskog saveza Srbije, Slaviša Kokeza je još pre par meseci preležao infekciju, dok je potpredsednik iste institucije, Nenad Bjeković zbog nje nedavno završio i u bolnici.

Međutim, dobra vest je da je Bjeković otišao na kućno lečenje, te da se dobro oseća nakon boravka u bolnici.

- Osećam se dobro, do daljeg ću biti kod kuće i pratiti upustva lekara. Hoću da zahvalim preljubaznom osoblju bolnice „Dragiša Mišović“. Zaista nemam reči kojima bih opisao na koji način se svi ti zdravstveni radnici svaki dan bore za svakog pacijenta. Takođe, hoću da zahvalim i mnogima koji su zvali da vide kako sam i koji su slali poruke podrške. Žao mi je što nisam svima mogao da odgovorim i da se javim, ali u bolnici nije baš uvek moguće koristiti telefon. U svakom slučaju, dobro sam i pozivam sve na oprez i maksimalno poštovanje mera, dok se ovo ne završi i za nas bude konačno deo prošlosti – istakao je legendarni fudbaler i funkcioner Partizana za Tanjug.

Prema jučerašnjim podacima, u poslednja 24 časa obolelo je još 3.136 osoba od 14.987 testiranih, a 46 pacijenata je nažalost preminulo.

Video: Zvezda Čelsija pozitivna na korona virus, ali tvrdi da se oporavio

(Telegraf.rs / Tanjug)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA