Zaha umalo nije surovo kaznio Lesterov promašen penal, Lisice do boda u 83. minutu

Luka Milivojević igrao svih 90 minuta za Kristal Palas

  • 0
Vilfrid Zaha Foto: AP/Tanjug

Fudbaleri Kristal Palasa i Lestera remijem su otvorili 16. kolo Premijer lige u ponedeljak popodne - 1:1 (0:0)!

Strelac gola za Palas bio je Vilfrid Zaha u 58. minutu, i to nakon što se činilo da će obećavajući kontranapad Palasa ipak propasti. Međutim, Tauzend je nekako našao najboljeg strelca domaćeg tima koji je udarcem iz prve matirao Kaspera Šmajhela.

Međutim, bod Lisicama doneo je Harvi Barns preciznim šutem sa 16 metara u 83. minutu - što mu je drugi uzasoptni pogodak s obzirom na to da je nedavno bio strelac i protiv Mančester junajteda.

Pitanje je kako bi se ovaj meč uopšte odvijao da je Ihenačo u 13. minutu iskoristio najbolju priliku na meču - penal! Loše je šutirao i Guaita ga je pročitao.

Srpski reprezentativac Luka Milivojević odigrao je svih 90 minuta za domaći tim koji sada ima 19 bodova na 13. mestu. Lester je, s druge strane, sada drugi sa 29 bodova i utakmicom više od Evertona s kojim deli pomenutu poziciju.

Nešto kasnije tokom dana Čelsi će ugostiti Aston Vilu, dok je susret Evertona i Mančester Sitija odložen zbog toga što je na Etihadu buknula korona.

U nastavku pogledajte najzanimljivije detalje iz Londona:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA