Trener Borca o pretnjama smrću: "Neće me ulica smenjivati"

 
 ≫ 
  • 0

U centru grada osvanuo je transparent "Vlado odlazi"

Trener Borca iu Banjaluke, Vlado Jagodić saopštio je da je „dobio pretnje smrću”, pred pslednji meč Premijer lige BIH protiv Tuzla Sitija, te da je sve „dokumentovano i prijavljeno nadležnim organima”.

Borac je izgubio sa 2:0, a u ponedeljak veče, u centru grada se pojavio transparent sa natpisom „VLADO ODLAZI”, nedaleko od restorana „Agape” gde je u utorak veče održana tradicionalni zajednički ručak rukovodstva kluba, stručnog štaba i fudbalera.

Jagodić se, u izjavi za medije tokom zajedničkog ručka, osvrnuo na ove situacije:

- Pokušao sam da fokus stavimo na ono što je veoma bitno u ovom trenutku, a to je Borac. Već sam nekoliko puta govorio i voleo bih da me svi ispravno razumeju, pre svega. Ja sam Banjalučanin, Borac sam vodio na 109 utakmica, bilo je tu preko 1500 treninga, to nije mala stvar. To što neko pokušava od početka u mom petom mandatu, to je na jednu stranu. Znam sa kim sam dogovarao dolazak, znam vrlo dobro šta smo dogovorili i šta su nam ciljevi i šta mi je zadatak - rekao je Jagodić za Sportski žurnal i dodao:

Vlado Jagodić Robert Prosinecki trener fudbalera Crvene zvezde i Vlado Jagodić trener Borca na prijateljskoj utakmici na stadionu CZ.2011. godine Foto: MN Press

- Taj zadatak pokušavam da napravim što bolje i zato sam namerno naveo činjenice koje niko ne može da pobije. To što je neko nezadovoljan, to što neko ima lične frustracije, to su neke druge stvari. Sve mogu da trpim do određenog momenta i zato sam bio jasan da će institucije odraditi svoj deo posla. Pašće maske vrlo brzo. Personalno, ne dam se i ne bojim se nikoga, a stojim ispred struke kluba koji je broj jedan na ovim prostorima.

- Nikad me ulica nije dovodila, nikad me ulica neće ni smeniti. Poštujem istinske navijače i njima se izvinjavam, ako neko misli da je to upereno prema onim pravim Borčevim navijačima.

- Međutim, ne mogu da dozvolim da se šačica nekih spodoba ili ljudi, otkako sam došao, tako ponaša. Kad sam pobedio 6:0 ili 4:3, bio sam loš trener. Najavili su transparent upravo ti, ta trojica koji su fokusirani u postupku koji se vodi, tako da je tu sve jasno.

Video: Golman na kolenima sprečio loptu da uđe u mrežu: Zbog odbrane postao je svetski poznat

(Telegraf.rs/Žurnal)

Video: Arijan Lakić o Željku Obradoviću i Partizanu: "Neverovatno je šta sam naučio samo za mesec dana"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA