Partizanov zalog za budućnost: Postigao 27 golova na 22 utakmice i dobio ugovor na četiri godine

 
  • 7

Samed Baždar obavezao se na vernost crno-belom dresu

Partizanova škola fudbala svakako spada u jednu od najkvalitetnijih u Evropi. Crno-beli se već godinama unazad oslanjaju na svoje mlade igrače, a očigledno da je da u toj nameri ne žele da se zaustave.

Naime, Beograđani su danas dogovorili saradnju sa Samedom Baždarom, članom njihovog omladinskog tima. Ovaj sjajni Novopazarac je tokom 2020. godine postigao čak 27 golova na 22 utakmice Kadetske lige Srbije i tako privukao pažnju čelnika Partizana, koji su mu ponudili profesionalni ugovor na četiri godine.

- Uzor mi je Adem Ljajić. Ugledaću se na dete Partizana, mog Novopazarca i reprezentativca Srbije. Radi se o dobrom čoveku, sjajnom fudbaleru kome želim da napravi divnu karijeru. Volim da gledamo utakmice najvećih takmičenja, a pogotovo Lige šampiona. Naročito volim kako na terenu deluje Kevin de Brujne - izjavio je Baždar nedavno za "Žurnal".

On je rođen 31. januara 2004. godine, još uvek nije ni punoletan, a interesantno je da bi Aleksandar Stanojević mogao da ga povede i na zimske pripreme u Tursku. U Partizan je stigao upravo iz Novog Pazara, a u žižu interesovanja dospeo je nakon pet postignutih golova na utakmici protiv Vršca minulog leta u pobedi Partizana od čak 8:0.

Igra na poziciji špica, ali veoma dobro se snalazi i kada se u formaciji nalaze dva centarfora, a može da igra i nešto povučenije iza dva napadača.

(Telegraf.rs)

Video: Sferopulos: Ne razmišljamo o pojačanjima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Febo

    16. decembar 2020 | 14:38

    Too,Srbine

  • vis

    16. decembar 2020 | 15:25

    Mali ima osećaj za gol, dobar prijem lopte i pregled igre.

  • Dragan

    17. decembar 2020 | 05:59

    Gledao Sam neke klipove I decko ima sve... Brzinu, dobro barata sa obe noge, osecaj za gol, dobro prati akciju, dobar pas, dribling I sto se meni svidja loptu ne sutira samo po zemlji kao vecina nasih igraca

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA