"E kad ga Lazar Marković dade...": Tviter Voždovca prozivao Markeca zbog gola, Partizan im odgovorio

 
 ≫ 
  • 2

Zanimljiva prepiska dva kluba tokom utakmice

Fudbaleri Partizana upisali su novu pobedu u 18. kolu Superlige protiv Voždovca 2:0.

Crno-beli su slavili golovima Takume Asana i Lazara Markovića, a susret između "Zmajeva" i crno-belih ostao je i u senci zanimljivog prepucavanja na Tviteru.

Naime, malo nakon što je Lazar Marković zatresao mrežu golmana Prekovića u 78. minutu, zvanični Tviter profil Voždovca je iskoristio priliku da uputi prozivku na račun igrača crno-belih.

- E kad ga Lazar Marković dade, Admi samo može da se odjavi. Ajmo bre zmajevi! Mora iz ove igre i poseda gol da padne! - bio je komentar Voždovca uz GIF snimak Manuela Nojera koji ne veruje šta posmatra.

Da sve ovo ne bude protumačeno previše ozbiljno postarao se i zvanični profil FK Partizan, koji je odgovorio na tvit zanimljivom fotografijom.

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • X

    12. decembar 2020 | 23:18

    Rijaliti liga...Gledam onog Vuletica,prepucava se sa ženom fudbalera druge ekipe,to nigde nema,Naš fudbal mora na ogroman restart,počneš od saveza,onda kada se sredi savez krenuti od 4 najkritičnije ekipe,Smena uprave U FKP,CZV,VOJ,RDN,to su uprave koje najvise muljaju u nasoj ligi,Srediti ligu i svesti ligu na 8 timova koji imaju kvalitet,prvo mesto u lš a ostali nek se ,,kolju,, za drugo mesto u evropi

  • Nemke

    13. decembar 2020 | 20:16

    Hahahaha koliko smesan klub Partizai, pa zamislite Real Madrid da odgovori ovako odgovara drugom klubu na socijalnim mrezama? Vi ste putujuci cirkus!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA