"Orlovi" proslavili odlazak na Svetsko uz Šaka Polumentu: Lom uz narodnjak u svlačionici Srbije!

 
 
 ≫ 
  • 0

Srbija je u prvom susretu na svom terenu savladala Finsku sa 1:0, a onda je remizirala na gostovanju 5:5 i tako se domogla svetske smotre

Futsal reprezentacija Srbije plasirala se na Svetsko prvenstvo u Litvaniji 2021. godine tako što je u dvomeču bila bolja od Finske, a naši fudbaleri su znali kako to da proslave - uz tonove Šaka Polumente.

Video: Ludnica u svlačionici uz Šaka Polumentu: Ovako su futsaleri slavili plasman na Svetsko prvenstvo

Srbija je u prvom susretu na svom terenu savladala Finsku sa 1:0, a onda je remizirala na gostovanju 5:5 i tako se domogla svetske smotre.

Nakon susreta, igrači su proslavili taj prolazak uz narodnjački hit Šaka Polumente, a svlačionica u Finskoj sigurno nije ostala u sjajnom stanju nakon tog veselja, što se da razumeti.

Video: Stankovića pitali da li bi želeo da Zvezda izvuče Mančester junajted

Pod pretpostavkom da će AZ slaviti u Rijeci, Napoli i Sosijedad se večeras (18.55) direktno bore za ostanak u Ligi Evrope. Domaćima odgovara i remi, dok Špancima igra samo pobeda. Kvota da keca je 2,00, na iks 3,45, a na dvojku 2,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Napoli- Sosijedad.

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA