Erdogan naredio igračima Basaksehira da se ne vraćaju na teren, sudija poručuje: Nisam rasista!

 
 
  • 9

U izveštaju piše da je jedan od igrača došao do svlačionice PSŽ-a i rekao da je vlasnik "naredio fudbalerima da se ne vraćaju na travnjak"

Italijanski novinar Alesandro Alsijato javlja da meč Pariz Sen Žermena i Basaksehira, nakon rasističkog skandala koji je prekinu taj susret Lige šampiona, nije mogao da se nastavi jer je vlasnik kluba, ujedno i predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan naredio igračima da se ne vrate na teren.

U izveštaju piše da je jedan od igrača došao do svlačionice PSŽ-a i rekao da je vlasnik "naredio fudbalerima da se ne vraćaju na travnjak".

Četvrti sudija na utakmici, Sebastijan Koltesku, koji je u žiži ovog skandala jer je inicirao isključenje člana stručnog štaba turske ekipe Pjera Veba kojeg je nazvao "onaj crnac", naglasio je da neće pratiti medije i da je veoma tužan zbog interpretacije njegovih reči.

- Samo se trudim da budem dobar. Neću čitati nikakve vesti sedećih nekoliko dana. Svako tko me poznaje zna da nisam rasista. Barem se tako nadam - rekao je Koltesku.

Video: Stankovića pitali da li bi želeo da Zvezda izvuče Mančester junajted

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djurgården

    9. decembar 2020 | 17:53

    A ovo je samo zbog Francuza uradjeno. U losim su odnosima sa njima. Da li ce Uefa kazniti Turke. Aha evo trce. Da su neki drugi otisli odmah 3-0 registrovano i jedno 2 godine bez Evrope!!!!!!!

  • Djurgården

    9. decembar 2020 | 17:50

    Erdogan nije vlasnik kluba. Klub je preuzelo ministarstvo omladine i sporta Turske. Erdogan se itekako pita,ali on je vise za Fenerbahce. Pa da on vodi racuna o klubu ne bi tek ove godine uzeli titulu. Imali bi oni 5-6 u nizu jer bi imali najjaci budzet u zemlji. Plus realno niko ne navija za njih,a kad bi uzeo neki klub iz velike trojke ovi drugi bi pravili haos. Mislim na navijace. Svi znamo kakvi su ludaci njihovi navijaci.

  • DadoS@

    9. decembar 2020 | 17:21

    Vlasi,Rumuni,Srbi,Bugari..sve ista mraka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA