≫ 

Bivšeg trenera Zvezde teraju iz kluba, predsednik zvao vojnu policiju da ih čuva od navijača

Teški dani za Sa Pinta u Brazilu...

  • 1
Rikardo Sa Pinto Printskrin: Youtube/dalibor mudrinic

Poetugalski menadžer Rikardo Sa Pinto, koji je svojevremeno trenirao i Crvenu zvezdu, blizu je otkaza u brazilskom velikanu Vasko da Gami posle samo mesec i po dana!

Vasko se nalazi u zoni ispadanja nakon teškog poraza od Gremija u prethodnom kolu (4:0), a koliko je situacija ozbiljna govori i podatak da je prvi čovek kluba tražio od vojne policije da čuvaju aerodrom zbog bojazni od navijača.

"Globo Sport" navodi da su igrači Vaska alternativnim izčlazom napustili zgradu aerodroma i u strogoj tišni otišli kućama i da do kontakta sa navijačima nije bilo ni u jednom trenutku. Mada ne odbacuju mogućnost da igrači i uprava osete njihovu bes u međuvremenu.

Situacija je trenutno mirna, bvarem za javnost, ali iz kluba dolaze informacije da bi Sa Pinto trebalo da sedne i razgovara sa upravom - te da će sasvim sigurno dobiti otkaz.

Vasko nema pobedu na poslednjih šest mečeva, od čega su na tri doživeli poraze, a Sa Pinto je, zanimljivo, ostvario samo jedan trijumf u šampionatu  - i to sredinom novembra. Dodao je i jedan u Kopa Sudamerikana, što je svakako premalo na 13 utakmica koliko je vodio.

Podsetimo, Zvezdu je vodio od marta do juna 2013. godine, a Marakanu je šokantno napustio na početku letnjih priprema kada je u klub stigao Slaviša Stojanović i doneo dugo čekanu titulu za Zvezdu.

Video: Stanković: Nismo zatvorili meč, teško je koncentrisati se posle Evrope

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ђурђа

    7. decembar 2020 | 13:20

    И треба да га отерају. То је јако лош човек. Била сам у Звезди када је био тренер. Арогантан, прљав, алав! Ужас

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA