Vazuri drakonska kazna zbog "poziva koji se ne odbija": Uslovna zabrana funkcije i udar po džepu!

 
 
 ≫ 
  • 38

Čelnik Partizana je nakon "večitog" derbija rekao da je sudija uoči početka drugog poluvremena "dobio poziv koji se ne odbija", a zbog toga će snositi posledice

Miloš Vazura Miloš Vazura; Foto: MN Press

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije (FSS) izrekla je žestoke kazne čelnicima Partizana i niškog Radničkog Milošu Vazuri i Ivici Tončevu.

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura kažnjen je novčano 200.000 dinara i uslovno tri meseca na godinu dana zabranom vršenja funkcije zbog izjave posle utakmice Partizana i Crvene zvezde, kada je rekao da je sudija Simović na poluvuremenu “dobio poziv koji se ne odbija”.

Predsednik Radničkog iz Niša Ivica Tončev je kažnjen sa 300.000 dinara i uslovno četiri meseca na 15 meseci zabranom vršenja funkcije zbog vređanja sudija, delegata i organa Saveza na utakmici Javora i Radničkog.

I kod Vazure i kod Tončeva kazna o suspenziji automatski stupa na snagu u slučaju da ponovi isti ili slični prekršaj u navedenom vremenskom periodu.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Lalatović odneo tri boda iz Kruševca:Najbolji potezi meča

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 0008034

    19. novembar 2020 | 16:39

    Drakonska kazna:😂😂😂😂😂 200.000 dinara i uslovno ... Pa u dzepu za dnevne potrevstine nosi toliko

  • VALJAK

    19. novembar 2020 | 16:50

    KAKVA BRE USLOVNA KAZNA ! SRAMOTA. VAZURU, TONCEVA, COVICA VUCELICA SKLONITI IZ SPORTA. VI IZ FSS ,ISTI STE KO OVI. SMESNA KAZNA ! USLOVNA !?

  • Pista

    19. novembar 2020 | 16:40

    Te novcane kazne su za njih smejuria sobzirom koliko zaradjuju I koliko jos mimo plate po drpaju od prodaje igraca a uslovna kazna je samo eto koliko da se kaze da je kaznjen a u stvari ni k od kazne ,zasto ako su vec hteli da ga kazne sto ga ne kaznise godinu ili dve zabranom vrsenja duznosti pa onda nek se cese de ga ne svrbi ,ovako ukor razrednog staresine I to je to.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA