Ruski mediji šokirani debaklom fudbalera u Beogradu: Kakav košmar, Srbija nam se narugala

 
 
 ≫ 
  • 4

Nisu štedeli svoje igrače ruski mediji

Srpski fudbaleri su za ruske u sredu uveče na Marakani delovali kao svetski šampioni, mašina za davanje golova - Zbornaja se provela kao "bosa po trnju", pretrpela jedan od najubedljivijih poraza u istoriji, i to u važnoj utakmici, za plasman u A Ligu nacija, gde će sad Mađari.

Ruski portali su naravno sa velikom pažnjom ispratili dešavanja sa terena najvećeg srpskog stadiona, i bili su, najblaže rečeno, šokirani predstavom izabranika Stanislava Čerčesova.

Ovo su samo neki od naslova i komentara autora izveštaja utakmice iz srpske prestonice.

"Sport-express" je poraz fudbalera opsiao naslovom: "Srbi deklasirali rusku reprezentaciju, sreća da navijači ovo nisu gledali".

- U prvom minutu Anton Zabalotni je upropastio savršenu šansu, a onda su Srbi krenuli da nas kažnjavaju. Četiri puta - kolaps, sramota, sramota, raspad. Ko će reći drugačije? Čerčesov je na poluvremenu promenio golmana, ali smo primili i peti - piše u uvodu izveštaja pomenutog portala.

Fudbal Srbija - Rusija Foto: Marko Jovanović

"Sports.ru" je bio još više kritički nastrojen prema reprezentativcima, istakavši da se Srbija "narugala Rusiji".

- Koncentracija užasa ruske reprezentacije: odigrali su najgori meč u poslednjih 16 godina, nisu ispunili nijedan od dva cilja. Nisu se plasirali u A Ligu nacija i zakomplikovali su poziciju u žrebu za Mondijal u Kataru - navodi ovaj portal, uz podsećanje na najveće poraze Rusa.

- Rusija je pre meča sa Srbijom ovako ubedljiv poraz, još teži, pretrpela 2004. godine protiv Portugalije kada je bilo 7:1 u kvalifikacijama za Mundijal u Nemačkoj 2006.

- Rusija je treći put u svojoj istoriji primila pet golova na meču, pre Srbije to su uradili Brazil davne 1998. godine (5:1, takođe 18. novembra) i na pomenutom meču sa Portugalcima.

"Gazeta" je bila kratka i jasna u naslovu izveštaja utakmice:

"Košmar u Beogradu: Srbija raznela Rusiju", piše ovaj portal.

(Telegraf.rs)

Video: Mitrović: Vidite koliko sam okupljanja propustio i koliko sam dao reprezentaciji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eja

    18. novembar 2020 | 23:42

    Dali nam

  • Djurgården

    19. novembar 2020 | 15:55

    Ufff sto mi je drago sto smo ih odvalili,najvise zbog selektora kojo je izjavio da ce sigurno bez problema da pobede!!!!!!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA