Navijači Srbije besni na Kolarova zbog "izdaje" protiv Škotske: Koji si, bre, ti kapiten i patriota?

 
 ≫ 
  • 40

Lavina kritika se sručila na defanzivca Intera

Ne stišava se bura posle neuspeha srpskih fudbalera u meču odluke za plasman na EURO protiv Škotske. Naš tim je odigrao novi meč, egal sa Mađarima, u sredu ih čeka i duel sa Rusima, ali je i dalje udarna tema poraz na penale od ostvrske selekcije, i više od toga - odluka Aleksandra Kolarova da ne bude na raspolaganju selektoru Ljubiši Tumbakoviću.

Zapravo, odluka njegovog kluba Intera, koji je kapitenu Srbije zabranio da zaigra u meču odluke za Srbiju, zbog rizika od teže povrede, pa čak i da uđe u 119. minutu samo da izvede penal, prema pisanju Žurnala.

Ko je kriv za novi debakl Srbije, ko je (najviše) odgovoran za to što ni posle 20 godina nećemo biti na kontinentalnoj smotri? Navijači nisu jednoglasni u kritikama, optužuju Savez, predsednika organizacije Kokezu, selektora, kompletan "truli" sistem, ali ne zaobilaze ni Kolarova. Jasno je i zbog čega.

Ovo su samo neki od komentara čitalaca Telegrafa na vest da je Kolarov odbio da igra za Srbiju jer je takvu direktivu dobio iz svog kluba, kao i da je odbio izmenu u 119. minutu.

"Samo se nadam da se nikad više taj kabadahija neće vratiti u reprezentaciju".

"E moj Kolarov, ne ostavlja se ekipa na cedilu tako, a i zemlja, koji si, bre, ti čovek i patriota... Ako do sada nisi zaradio onda nek ide bre sve u tri lepe... Kod mene bi završio za sva vremena sa reprezentacijom..."

"Samo je potvrdio da je nula od čoveka. A kao igrač još gori. Nista nije uradio u reprezentaciji, sem sto je preko veze dobio kapitensku traku i time napravio raskol i klanove u reprezentaciji. NULOOOOOOO! Veliko hvala Interu".

"Bane je od ovog bolji sto puta!".

"Eto ko je nama kapiten! Tuga! Promena u FSS od Kokeze do Tumbe, Srbija je dotakla dno, ne vidim bolju igru od 2010, sramota bre".

"Kakva reprezentacija, takav i kapiten".

"Što se mene tiče Kolarov je završio sa reprezentacijom, za njega nema mesta ni da živi u Srbiji, neka mu Konte odredi gde će da živi van Srbije".

"Njega niko nije ni smatrao za vođu i kapitena, on je to bio samo na papiru".

"Hahaha briga njega za reprezentaciju njega interesuju pare i premije, pravi kapiten".

Bilo je i umerenijih komentara na račun Kolarova

Aleksandar Kolarov Foto: Marko Jovanović

"Najlakše je okriviti jednog čoveka, ali ovo nije samo njegov poraz nego poraz cele ekipe".

"Ne vidim šta je ovde šokantno? Bio je povređen, nije igrao ni u Interu... čudno je samo zašto je uopšte bio u protokolu, kad si nespreman, nespreman si kako za 120, tako i za 1 minut."

Bilo je i kritika na račun Saveza

"Najlakše je sad na njega svaliti, sa njim ili bez njega ista priča, isto sve, nema potrebe krivit ovog čoveka, krivite SAVEZ".

Video: Kako je izgledala prva konferencija Kolarova nakon oduzimanja trake Banetu Ivanoviću?

(Telegraf.rs)

Video: Jago objasnio zašto je šutirao poslednji šut protiv Barselone

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grga

    17. novembar 2020 | 10:50

    Što se tiče penala, ništa ne bi promenilo, Mitrovic bi svakako šutirao

  • Iskreno

    17. novembar 2020 | 11:48

    Mitović se uvek dečko zalagao maksimalno..držao uvek bar dvojicu fudbalera na ledjima..nije Mesi i Ronaldo da sam sve rešava..ali se vidi da voli taj dres..i da se uvek maksimalno zalaže..

  • nikola

    17. novembar 2020 | 12:15

    Cist bezobrazluk. Mogao je ranije da kaze da nece da igra... a ne par sati pre pocetka utakmice. Dobre je on pare uzeo za to... ovakve nikad vise ne zvati u reprezentaciju!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA