Ima 39 godina i najbolji je igrač u Seriji A: "Ibra pokazuje da godine nisu nikakav faktor"

 
 ≫ 
  • 5

Tokom oktobra, Šveđanin se tako i ponašao

Sa pet golova u tri utakmice protiv Intera, Udinezea i Rome, Zlatan Ibrahimović je sa punih 39 godina postao najbolji igrač meseca u Seriji A.

"Stat perform" je kalkulacijom odredio Ibru za najkorisnijeg, uz pomoć i praćenje "Netco Sportsa", ali je i bez toga jasno koliko je jedan čovek promenio lice Milana od dolaska u klub.

Na ovu činjenicu ukazao je i prvi čovek italijanskog prvenstva Luiđi de Sijervo. Ibrahimović je popeo Milan na čelo tabele u prvenstvu i potpuno promenio mentalitet "Rosonera" na terenu.

- Start sezone Zlatana Ibrahimovića i sedam golova na četiri utakmice je bio fenomenalan. Promenio je Milan povratkom u naš šampionat, pokretao je saigrače na terenu svojom harizmom i tehničkim kvalitetom kao pravi šampion - rekao je De Sijervo.

Nije se tu zaustavio sa hvalom na račun švedskog napadača i napomenuo poznatu frazu da su godine "samo broj".

- On je beskrajni šampion i dokaz da godine nisu odlučujući faktor ako radite svakog dana ozbiljno, sa entuzijazmom i strašću - rekao je De Sijervo.

Video: Mrkaić zatresao mrežu u Gornjem Milanovcu

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA