Nabili su nas u ćošak i izlupali: Trener Genta posle Zvezde rekao zašto je "Evropa teška priča"

 
 ≫ 
  • 0

Trener Genta Peter Balet razočaran je posle poraza njegove ekipe u Beogradu, jer belgijski klub sada ima tri poraza posle isto toliko utakmica u grupi L

Poslednji je bio od Crvene zvezde, koju su golovima do trijumfa vodili Gelor Kanga i Aleksandar Katai u 12. i 59. minutu uzbudljivog meča.

- Nismo zadovoljni rezultatom. Uvek možete da pričate o gol-razlici posle utakmica, ali danas nije nedostajalo posvećenosti i želje. Nismo posustali i tražili smo izjednačenje do poslednjeg minuta, ali nije bilo lako. Imali smo šanse i one čine poraz teškim - rekao je Balet posle meča.

Crveno-beli su u Beogradu dvaput pogađali okvir gola, a još jednom je Marko Gobeljić promašio zicer i prazan gol sa nekoliko metara.

Međutim, svoje prilike je imao i Gent, a jednu od njih je u 94. minutu odbranio Milan Borjan Romanu Jaremčuku.

- Juče su me pitali da li bih bio zadovoljan remijem. Rekao sam da o tome možemo da pričamo tek posle utakmice. Pa, sad mogu da kažem da bih bio zadovoljan nerešenim rezultatom, ali nismo iskoristili svoje prilike i to je naša krivica. Efikasnost je najvažniji stub fudbala, videli smo to protiv Vasland-Beverena, a danas nam je falilo - rekao je Balet.

Video: Katai iz slobodnjaka pogodio za novo vođstvo Zvezde

Posle tri poraza i sa nula bodova nije zadovoljan tim pre što je Gent došao u grupu L iz prvog šešira, dakle kao, na papiru, najbolja ekipa.

- Biće teška ova priča u Evropi. Ne znam kakve su nam šanse da preživimo, ali dok god je moguće, borićemo se. Ovako se više ne može nastaviti. Sabijeni smo u ugao i primamo udarce, ali pre ili kasnije će se to promeniti - zaključio je strateg belgijske ekipe.

Video: Majstorija Kange za vođstvo Zvezde

(Telegraf.rs)

Video: Rakić pravio polugu jednoj od najvećih MMA legendi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA