Radonjićev Olimpik na poraz da postane najgori tim u istoriji Lige šampiona!

 
 ≫ 
  • 6

Francuzi izjednačili negativan rekord Anderlehta po broju uzastopnih poraza u elitnom takmičenju

Francuski Olimpik Marselj dugo nije fudbalska sila kakav je bio s kraja osamdeseteih i početkom devedesetih godina, ili u vreme kada je taj tim u navali predvodio Didije Drogba. Ostalo je samo ime od velikana, mada je plasman u Ligu šampiona ponovo skrenuo pažnju javnosti na ekipu za koju igra i srpski reprezentativac Nemanja Radonjić.

Međutim, i ove sezone, kao i svih prethodnih kada je sporadično igrao Ligu šampiona - Marselj je totalni autsajder.

Štaviše, tim koji sa klupe vodi Portugalac Andre Viljaš Boaš, izjednačio je negativni rekord belgijskog Anderlehta od čak 12 uzastopnih poraza u elitnom takmičenju. Taj niz briselski klub je upisao u periodu od decembra 2003. do novembra 2005. godine.

Dosad je to bila najduža niska poraza ikad viđena od osnivanja Lige šampiona, ali sada će Olimpik "imati priliku" da čak zaseni taj negativan rekord - ukoliko samo još jednom izgubi.

Olimpik je u utorak uveče poražen glatko od Porta 3:0, pre toga i od Olimpijakosa 1:0 i Sitija 3:0, a u narednom meču igraće, osim za bodove, i za čast, a rival je opet Porto, samo na "Velodromu".

Dugi niz poraza Marselja krenuo je u martu 2013. godine porazom od Intera 2:1.

(Telegraf.rs)

Video: Mitrović: Vidite koliko sam okupljanja propustio i koliko sam dao reprezentaciji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA